StoryEditorŠéfkuchári radia: Týmto jedlám sa v reštaurácii oblúkom vyhnite a nikdy si ich neobjednávajte
Na ktoré jedlá si dať pozor a prečo, prezradia svetoví šéfkuchári najznámejších reštaurácií.
V galérii si pozriete ponuku, ktorej by ste sa mali vyhnúť a prečo. Tzv výkričníky v ponuke prináša Marieclaire.
01 - Modified: 2017-01-25 13:32:51 - Feat.: 0 - Title: Najúžasnejšie delikatesy z celého sveta. Podávajú a varia sa priamo na ulici
02 - Modified: 2017-02-08 15:36:17 - Feat.: 0 - Title: Jedlá len pre najodvážnejších. Pozrite si extrémne lahôdky z celého sveta
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
02 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme!
03 - Modified: 2024-10-02 11:00:00 - Feat.: - Title: Gastroenterológ Ladislav Kužela: Naše črevá môžu rozhodnúť aj o tom, kto sa nám páči
04 - Modified: 2024-09-30 12:30:00 - Feat.: - Title: Chystá sa výnimočné podujatie pre všetkých gurmánov a nadšencov gastronómie. Na Slovensko zavíta MEGA hviezda
05 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor