OperáciaNational Cancer Institute/Unsplash
StoryEditor

Muž sa prebudil v nemocnici s preoperovaným pohlavným orgánom. Jeho kamarát ho oklamal a chcel, aby sa zobrali a zostali spolu

Miroslav Kamody23.06.2024., 14:00h

Kam až je psychopat, ktorý sa považuje za tvojho kamaráta, ochotný zájsť?

Lajkuj Brainee.sk na

Nie každý kamarát je dobrý kamarát. Svoje by o tom vedel povedať aj 20-ročný Ind, ktorý sa údajne stal obeťou nechcenej zmeny pohlavia po tom, čo ho „priateľ“ vylákal do nemocnice. Ako píše portál Unilad, muž sa prebudil v nemocnici v Uttar Pradesh v Indii, a uvedomil si, že  lekári doslova odstránili jeho pohlavné orgány.

Jeho život sa obrátil naruby, keď mu „kamarát” povedal, že je z neho teraz žena, a preto sa vezmú. Obeť bola dva roky cieľom jednej osoby, ktorá sa mu neustála vyhrážala a obťažovala ho. Keď ho 3. júna kontaktovali lekári s tým, že potrebuje okamžitú kontrolu, mladík nad tým príliš nepremýšľal a ochotne išiel. 

image

Vedci omylom spôsobili, že myši narástol ďalší pár nôh namiesto genitálií. Skúmali rastový gén

Najhoršia nočná mora

Ani v zlom sne totiž nemohol tušiť, čo sa bude diať. Páchateľ je už medzitým obvinený z dohody s lekármi o vykonaní operácie. Muža, ktorý celý nápad zosnoval, zatkli po rozruchu, ktorý celá operácia vyvolala.

Po príchode do nemocnice zdravotnícky personál podal obeti anestéziu a vykonal operáciu. Keď sa po tejto procedúre prebudil, „priateľ“ mu povedal, že teraz bude musieť žiť s ním, pretože nikto z jeho rodiny alebo komunity ho už neprijme. A ak by to neurobil, zastrelil by mu otca a zobral podiel na pôde jeho rodiny.

image

Operácia

National Cancer Institute/Unsplash

V rozhovore pre News18 z nemocnice povedal: „Netušil som, čo sa bude v nemocnici diať. Keď som na druhý deň nadobudol vedomie, povedal mi, že som sa teraz stal ženou a obaja sa budeme musieť vziať. Povedal mi, že ma zmenil z muža na ženu a teraz budeme musieť žiť spolu.”

Protest proti lekárom aj obvinenému

„Povedal, že právnik súhlasil s tým, že bude viesť náš súdny sobáš a čoskoro sa presťahujeme do Lucknow, kde žije jeho strýko. Chce si tam postaviť dom a z môjho účtu tiež vybral 35 000 rupí.” To je v prepočte necelých 400 eur.

image

Mikroplasty už našli aj mužských údoch. Vyvolalo to vážne otázky o neplodnosti a erektilnej dysfunkcii

Vodca farmárov Shyam Pal teraz usporiadal protest pred lekárskou fakultou, v ktorom požadoval zakročiť proti obvinenému a personálu nemocnice, ktorí údajne vykonali zákrok bez súhlasu obete. Incident spojil s „nelegálnym obchodom s predajom častí tela“.

Policajt Ramashish Yadav povedal: „Rodinní príslušníci mladého muža tvrdili, že druhá strana vykonala operáciu tak, že ich oklamala. Obvinený bude vyšetrovaný. Ďalšie právne kroky budú podniknuté na základe akýchkoľvek skutočností, ktoré vyjdú najavo.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. júl 2024 01:19