Konzervatívni politici na PrideFacebook/ZOLKO
StoryEditor

FOTO Danko, Záborská či Kuffa na bratislavskom Pride. AI poslala konzervatívnych politikov priamo do dúhového davu

Miroslav Kamody28.06.2024., 10:30h

Keďže títo politici (možno s výnimkou jedného) na Pride neprídu, poslala ich tam aspoň umelá inteligencia.

Lajkuj Brainee.sk na

Tohtoročný bratislavský PRIDE sa bude konať už o necelý mesiac, konkrétne 20. júla. „Témou tohtoročného Dúhového PRIDE Bratislava je slovenská kultúra. Festival otvára svoje brány pre všetkých, ktorí chcú spoznať a osláviť kultúru v jej plnej rozmanitosti. Jej neoddeliteľnou súčasťou sú aj kvír ľudia, Rómovia či hlasy mladej generácie,” píše sa na webe akcie.

image

FOTO Pride Month vo Viedni oslávili vo veľkom štýle. Dúhového pochodu sa zúčastnilo viac ako 300-tisíc ľudí

„Práve ich prínos pre našu spoločnosť a kultúru vyzdvihuje PRIDE Bratislava prostredníctvom bohatého kultúrneho programu. Návštevníci sa tak môžu tešiť na vystúpenia umelcov a umelkýň zastupujúcich rôzne regióny, etniká, identity a vekové skupiny,” dodávajú organizátori.

Konzervatívni politici na Pride

Časť spoločnosti však o tejto udalosti nechce ani počuť a boja sa jej ako čert kríža. A zatiaľ čo niektorí jednoducho zostanú doma, iní majú potrebu proti udalosti brojiť a viesť sväté vojny. Medzi nich patria aj viacerí konzervatívni politici, ktorých by si na pochode kráčať rozhodne nenašiel.

image

Milan Mazurek

Facebook/ZOLKO

Našťastie žijeme v dobe umelej inteligencie, ktorá ich tam poslala aspoň virtuálne. Andrej Danko, Ľuboš Blaha či Štefan Kuffa tak AI obliekla do dúhového oblečenia a poslala ich priamo doprostred davu. Medzi výtvormi však nechýba ani líder opozície Michal Šimečka, ktorého strana v rámci volebného programu volala po zlepšení práv LGBTI+ komunity.

Obrázky sa objavili na facebookovej satirickej stránke ZOLKO, ktorá zrejme za vizuálom priamo stojí. Všetky fotografie nájdeš v našej galérii nižšie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. júl 2024 10:02