Tínedžerku dobodali jej vlastní rodičia.X/Mailonline, Tiktok/Scarlettvickers/
StoryEditor

Natočila video na TikTok, tesne potom ju mali na smrť dobodať jej vlastní rodičia. Anglicko šokovala brutálna vražda

Antiyoutuber15.07.2024., 10:30h

Tragická udalosť sa nedávno odohrala v britskom meste Darlington. Štrnásťročné dievča natočilo video na TikTok, čo bola aj posledná vec, ktorú kedy na siete zverejnila. Ešte toho istého večera mala byť zavraždená svojimi vlastnými rodičmi.

Lajkuj Brainee.sk na

Čas od času sa na TikToku objaví video s veľmi záhadným alebo temným príbehom. Teraz na platforme trenduje video mladej slečny z Británie, ktorá sa natáča pred zrkadlom a do pozadia hrá pesnička od známej speváčky Lany Del Rey. Na prvý pohľad na ňom nie je nič zarážajúce. Keď si však človek prečíta komentáre, okamžite pochopí, čo sa stalo. Ide o posledné video štrnásťročnej Scarlett Vickers pred jej úmrtím. Okolo jedenástej hodiny večer toho istého dňa ju v deň natočenia videa mali jej rodičia zavraždiť.

image

Mŕtvi mlčia, chválil sa vrah z Horehronia v krčme. Nález ovce v jaskyni Mariána nakoniec usvedčil, súd ho poslal na šibenicu

Hoci sú obaja rodičia obvinení z vraždy, za prísnych podmienok bola jej matka Sarah Hall prepustená na kauciu. Otec Simon Vickers zostáva vo väzbe. „Táto obžalovaná by mala byť prepustená na kauciu, aby mohla trúchliť nad smrťou svojej dcéry, obklopená rodinou a priateľmi. To, že zostane vo väzbe, môže byť považované za kruté a nespravodlivé, a vyzývam k súcitu s mamou, ktorá stratila svoju dcéru,“ uviedol podľa Manchester Evening News advokát Hall. Obaja sa musia dostaviť 5. augusta na súd, kde prebehne ďalšie vypočutie.

„Ignorujte ten neporiadok prosím,“ napísala Scarlett do popisu svojho posledného videa. V komentároch pod ním sa objavuje množstvo správ od náhodných užívateľov platformy, ako aj od jej blízkych priateľov. „Moja najlepšia kamarátka, veľmi mi chýbaš,“ píše jedna jej kamarátka. Tá na svojom TikToku tiež zverejnila aj zopár ich spoločných fotiek. „Odpočívaj v pokoji. Krásna dievčina, nezaslúžila si si to. Je to hrozné! Stavím sa, že si bola milé dievča. Nepoznám ťa, ale stavím sa, že si mala skvelé srdce, nie ako tvoja mama a otec,“ píše ďalší z ľudí na TikToku.

K jej úmrtiu sa vyjadrila aj škola, na ktorej študovala. „Scarlett bolo krásne dievča a dôležitá členka komunity Haughton Academy. Vždy bola bezchybne vychovaná, úctivá a zdvorilá,“ povedala riaditeľka školy, na ktorej Vickers študovala. „Je to pre nás všetkých veľmi ťažké obdobie, ale vieme, že to môžeme prekonať, keď sa zídeme ako silná komunita a budeme na Scarlett spomínať svojim vlastným spôsobom,“ uviedlo vedenie školy.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. september 2024 13:37