StoryEditor

Neworský šéfkuchár radí: Toto sú najväčšie chyby pri príprave steakov

26.10.2016, 00:00
Autor:
bonbon
Len málo jedál sa dá porovnať so šťavnatým kusom steaku z obľúbeného miestneho steakhouseu.

Pripodobniť si svoj jedinečný kulinársky zážitok z reštaurácie môžete aj doma.

Známy americký šéfkuchár Billy Oliva, ktorý dohliada na kuchyňu v jednom z najobľúbenejších amerických steakhouseov Delmonico's na newyorskej Wall Street, ktorého história siaha až do roku 1837, pre Business Insider prezradil svoje tipy.

Prečítajte si 9 najčastejších chýb, ktoré robíme pri domácej príprave steakov podľa Billyho Olivu.

01 - Modified: 2024-08-27 07:38:24 - Feat.: - Title: Ceny agrokomodít sa v júli znížili, klesali najpomalšie od minulého roka 02 - Modified: 2024-08-17 10:00:00 - Feat.: - Title: Bezmäsité mäso malo zachrániť svet, realita vyzerá inak. Firmy doň naliali vyše miliardy, ľudia oň nemajú záujem 03 - Modified: 2024-08-09 22:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Ram Yadav tu našiel nový domov, lásku a prácu snov: Bryndza a jazyk boli výzvou už od začiatku 04 - Modified: 2024-08-02 09:04:02 - Feat.: - Title: Svetové ceny potravín v júli mierne klesli. Klesajúce ceny obilnín vykompenzovala vyššia cena mäsa 05 - Modified: 2024-07-29 11:54:00 - Feat.: - Title: Stratili ste telefón? Nepanikárte a nasledujte tieto rady
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. september 2024 22:39