Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom? Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.
StoryEditor
Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva
01 - Modified: 2024-10-04 16:00:00 - Feat.: - Title: Nevarte ich ani nepečte: Tieto potraviny by sa mali konzumovať v surovom stave
02 - Modified: 2024-10-02 11:00:00 - Feat.: - Title: Gastroenterológ Ladislav Kužela: Naše črevá môžu rozhodnúť aj o tom, kto sa nám páči
03 - Modified: 2024-09-30 12:30:00 - Feat.: - Title: Chystá sa výnimočné podujatie pre všetkých gurmánov a nadšencov gastronómie. Na Slovensko zavíta MEGA hviezda
04 - Modified: 2024-09-24 11:19:21 - Feat.: - Title: Prvý Slovák, ktorý získal michelinskú hviezdu: Bratislava je drahšia ako Viedeň, je to pre mňa fenomén
05 - Modified: 2024-09-23 18:00:00 - Feat.: - Title: Herec Ján Dobrík nám prezradil svoje NAJ produkty i miesta oddychu, ktoré ho nesklamú