StoryEditorChutné cestoviny, šťavnaté mäso aj číry vývar: Tieto triky vám zaručia jedlo ako od šéfkuchára
Niekedy stačí štipka cukru, pri iných jedlách zas dostatok času či správna panvica.
Varenie je pre niekoho umenie a radosť, pre iného nutnosť a pre tých ostatných utrpenie. Nie však keď viete, ako na to. Portál Reader´s Digest priniesol jednoduché triky, ktoré zvyčajne učia na kulinárskych školách a kurzoch a zaručia výsledok, pre ktorý si chodíme do dobrých reštaurácií.
V galérii si pozrite prehľad rád, ktoré vám pomôžu pri varení docieliť, aby jedlo chutilo tak, ako má aj bez špeciálnych príchutí či moderných pomôcok:
01 - Modified: 2021-01-29 16:32:56 - Feat.: 0 - Title: Vyklepávate rezne a vyprážate ich na oleji? Robíte zásadnú chybu, odkazuje odborník
02 - Modified: 2019-10-25 11:41:33 - Feat.: 0 - Title: Cedíte cestoviny cez sitko? Robíte jednu zo zásadných chýb pri varení, odkazuje šéfkuchárka
01 - Modified: 2024-11-14 13:00:00 - Feat.: - Title: Nevedia si predstaviť život bez mäsa: Týmto znameniam vegetariánstvo či raw strava nič nehovorí
02 - Modified: 2024-11-12 13:14:46 - Feat.: - Title: Viete, ako správne rozmrazovať mäso? Nerobte tieto zásadné chyby
03 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
04 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
05 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne