StoryEditor

Chutné cestoviny, šťavnaté mäso aj číry vývar: Tieto triky vám zaručia jedlo ako od šéfkuchára

15.10.2021, 14:30
Autor:
ipip
Niekedy stačí štipka cukru, pri iných jedlách zas dostatok času či správna panvica.

Varenie je pre niekoho umenie a radosť, pre iného nutnosť a pre tých ostatných utrpenie. Nie však keď viete, ako na to. Portál Reader´s Digest priniesol jednoduché triky, ktoré zvyčajne učia na kulinárskych školách a kurzoch a zaručia výsledok, pre ktorý si chodíme do dobrých reštaurácií.

V galérii si pozrite prehľad rád, ktoré vám pomôžu pri varení docieliť, aby jedlo chutilo tak, ako má aj bez špeciálnych príchutí či moderných pomôcok:

01 - Modified: 2021-01-29 16:32:56 - Feat.: 0 - Title: Vyklepávate rezne a vyprážate ich na oleji? Robíte zásadnú chybu, odkazuje odborník 02 - Modified: 2019-10-25 11:41:33 - Feat.: 0 - Title: Cedíte cestoviny cez sitko? Robíte jednu zo zásadných chýb pri varení, odkazuje šéfkuchárka
01 - Modified: 2024-09-17 17:00:00 - Feat.: - Title: Nestarnúca Zdena Studenková vie, ako si zachovať večne mladistvý vzhľad: Toto sú jej triky 02 - Modified: 2024-09-17 10:00:00 - Feat.: - Title: Uži si pekné počasie na terasách pri brunchi. Vyberáme NAJ bratislavské gastroprevádzky, v ktorých si vychutnáš neskoré raňajky 03 - Modified: 2024-09-17 07:00:00 - Feat.: - Title: Najsilnejší a najstarší vývar na svete? V Thajskej reštaurácii ponúkajú polievku, ktorá sa varí nepretržite celých 50 rokov 04 - Modified: 2024-09-12 09:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Každú sekundu sa predajú desiatky hamburgerov, jeho príbeh začína u Čingischána 05 - Modified: 2024-08-30 08:05:59 - Feat.: - Title: Taliansky kuchár ponúka pizzu s melónom. V Neapole vyvolal medzi ľuďmi obrovskú vlnu nevôle
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. september 2024 05:51