StoryEditor

Cedíte cestoviny cez sitko? Robíte jednu zo zásadných chýb pri varení, odkazuje šéfkuchárka

25.10.2019, 08:44
Autor:
ipip
Je uvarenie cestovín hračka? Niektoré postupy, ktoré mnohí používajú, sa ukazujú ako nesprávne.

Pri príležitosti dnešného Svetového dňa cestovín vám prinášame archívny článok, ktorý pomôže mnohým milovníkom tohto obľúbeného jedla. Napriek tomu, že práve Taliani sú považovaní za majstrov špičkovej gastronómie v oblasti cestovín, ich popularita je aj u nás je veľmi veľká.

A ak aj vy patríte k tým, ktorí si ich skúšajú pripraviť doma, no nikdy nechutia tak ako v špičkovej talianskej kuchyni, máme pre vás zopár dobrých rád.

Portál Bloomberg priniesol rozhovor so šéfkuchárkou Missy Robbinsovou, ktorá sa špecializuje práve na cestoviny. Zhrnula najčastejšie chyby, ktorých by sme sa mali pri varení cestovín vyvarovať.

Pozrite sa, aké chyby pri varení cestovín robíte:

Missy Robbinsová

  • Missy Robbinsová pochádza z Brooklynu a reštaurácia Lilia, ktorú vedie v štvrti Williamsburg bola vyhlásená za "turistickú destináciu" v recenzii z roku 2016, a to krátko po jej otvorení.
  • Reštaurácia Lilia získala ocenenie od Davida Solomona, generálneho riaditeľa spoločnosti Goldman Sachs
  • Jej úspešná kuchárska kniha Breakfast, Lunch, Dinner … Life: Recipes and Adventures From My Home Kitchen (Rizzoli) (raňajky, obed, večera ... Recepty a dobrodružstvo z kuchyne (Rizzoli), zahŕňa niektoré z jej obľúbených receptov
  • Robbinsonová je považovaná za majsterku v odbore varenia cestovín
01 - Modified: 2019-10-24 09:00:39 - Feat.: 0 - Title: Fatálna chyba? Vedci vyvrátili jedno z najznámejších tvrdení o mäse. Odpoveďou im bola tvrdá kritika
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor? 02 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme! 03 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor 04 - Modified: 2024-09-24 11:19:21 - Feat.: - Title: Prvý Slovák, ktorý získal michelinskú hviezdu: Bratislava je drahšia ako Viedeň, je to pre mňa fenomén 05 - Modified: 2024-09-20 09:06:08 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Priniesol pirohy do Európy z Číny Marco Polo? Symbol poľsko-americkej kultúry spôsobil v USA v obchodoch ošiaľ
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
06. október 2024 08:48