Max v júli.Max/
StoryEditor

Romantický kvír thriller s Kristen Stewart aj nový dokument o dobývaní vesmíru. Toto všetko ponúka Max v júli

Michal Čiernik16.07.2024., 14:00h

Extrémne prírodné živly ti vysvetlí Liev Schreiber v novom dokumente Violent Earth a fanúšikov DC zase poteší bohatá nádielka animovaných filmov z Gothamu.

Lajkuj Brainee.sk na

Batman and Harley Quinn z roku 2017 a oba filmy Batman: The Long Halloween z roku 2021 rozšírili superhrdinskú knižnicu filmov už 1. júla. K nim sa potom 18. júla pridajú zloduchovia Kite Man a Golden Glider, ktorí posunú svoj vzťah na vyšší level v čiernej komédii pre dospelých Kite Man: Hell Yeah!

image

HBO uvedie film slovenského režiséra. Človek nemusí byť v Los Angeles, aby dokázal spolupracovať s veľkými hráčmi, hovorí Dominik

Bohatú nádielku superhrdinov doplní na začiatku mesiaca aj populárny film Black Adam. Pre hororových nadšencov Max sprístupní prvých sedem filmov zo série Saw, a prvé štyri filmy zo série Spy Kids zase potešia fanúšikov špionážnych komédií.

17. júl - Wild Wild Space

„Wild Wild Space“ zaznamenáva modernú kolonizáciu vesmíru. V seriály budeš svedkom vzrušujúcich triumfov v tvrdej konkurencií pri riešení ďalšej veľkej hranice ľudstva. Pod lesklou rúškou pokroku sa však skrýva temná stránka nenásytnej túžby zisku a ovládania sveta.

Dokument odhaľuje, ako dnes satelity ovládajú štruktúru nášho moderného sveta, a predpokladá, že ktokoľvek ovláda vesmír, môže ovládať aj budúcnosť ľudstva. Nový originálny dokument HBO je režírovaný oceneným filmárom Rossom Kauffmanom („Born Into Borthels“).

19. júl - Love Lies Bleeding

Prostredníctvom queer thrilleru v hlavnej úlohe s Kristen Stewart (Spencer) a Katy O‘Brian (The Mandalorian), budeš môcť oslavovať mesiac Pride až do konca júla. 

Love Lies Bleeding, odohrávajúci sa v malom mestečku v Texase na konci 80. rokov, sleduje búrlivý vzťah medzi dvoma hlavnými postavami Lou (Stewart) a Jackie (O‘Brian). Ich príbeh je o romantickej jazde, nefunkčnej rodinnej dynamike, vražde a konci, ktorý určite nebudeš čakať.

27. júl

Posledný júlový víkend si pre teba streamovacia platforma prichystala poriadnu akčnú nádielku. V dráme Knox Goes Away sa nájomný vrah John Knox pokúsi o nápravu svojho života skôr, ako nad ním vyhrá jeho nedávno objavená demencia. Film režíruje a hlavnú postavu stvárňuje legendárny Michael Keaton.

Ak by ti náhodou jeden nový film nestačil, môžeš si pozrieť celú sériu Walkera. Nová adaptácia texaského rangera v podaní Jareda Padaleckiho zakotví na Maxe so svojou štvrtou a poslednou sériou.

30. júl - Violent Earth with Liev Schreiber

Violent Earth s Lievom Schreiberom skúma neuveriteľnú vedu za epickými prírodnými udalosťami. Táto strhujúca päťdielna séria skúma čoraz častejšie a extrémnejšie klimatické udalosti vrátane hurikánov, tornád, erupcií sopiek, cunami a požiarov. Obsahuje neuveriteľné zábery najintenzívnejších príkladov týchto poveternostných javov ako aj nové rozhovory s vedcami, lovcami búrok a tými, ktorí ich prežili.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. september 2024 17:45