Ako by vyzerali postavy Game of Thrones podľa opisu z knihy?HBO, MsBananaAnna
StoryEditor

FOTO Ako mal naozaj vyzerať John Snow či Tyrion Lannister? Umelkyňa vytvorila postavy z Game of Thrones podľa opisu z kníh

Viktória Revajová03.06.2024., 13:00h

Nie je to len záver veľkolepej série, ktorý fanúšikom Game of Thrones nedá dodnes spať. Ako by vyzerali postavy výlučne podľa opisov z kníh?

Lajkuj Brainee.sk na

Keď sa seriál Game of Thrones dostal v roku 2011 na obrazovky, okamžite sa stal hitom. Čoskoro jeho pohlcujúci svet, ktorý vyšiel z pera geniálneho Georga R. R. Martina pritiahol pozornosť divákov z celého sveta. Až kým neprišlo k veľkolepému finále, ktoré tvorcovia seriálu museli vytvoriť bez knižnej predlohy.

Časť fanúšikov bola z neho natoľko sklamaná, že od HBO požadovala pretočenie záverečného dielu. Keďže neuspeli, museli sa zmieriť so záverom, ktorý im tvorcovia naservírovali.

image

Zaujímavosti o seriáli Bridgerton: Herci pri erotických scénach musia podpísať súhlas, kráľovná tmavej pleti skutočne vládla

Aj napriek tomu je Game of Thrones dodnes najsledovanejším seriálom HBO. Môže za to aj skvelé herecké obsadenie, v ktorom sa predstavil Sean Bean, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington či Lena Headey.

Verne k predlohe

Hoci voči hereckému obsadeniu len máloktorý fanúšik namieta, sa digitálna umelkyňa, ktorá vystupuje pod menom MsBananaAnna, rozhodla vytvoriť vizuály postáv výlučne na základe opisov z knižnej série Song of Ice and Fire, ktorú autor dodnes nedopísal. 

S pomocou umelej inteligencie vytvorila fotografie Johna Snowa či Arie Stark, ale aj mnohých ďalších, píše portál BoredPanda. Ich fotografie si môžeš pozrieť v galérii.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. september 2024 17:51