Xbox predstavil množstvo herných noviniek.X/Lordsgamingnet, Diablo/
StoryEditor

Nový Indiana Jones, Doom či Age of Mythology. Xbox predstavil herné novinky, prinášame TRAILERY

Ondřej MartinůiDnes.cz10.06.2024., 12:30h

Tradičná veľká letná konferencia Xboxu odhalila celý rad noviniek a pridala informácie o už predstavených hrách. Môžeš si pozrieť zábery z nového Doomu, Gears of War aj Dragon Age.

Lajkuj Brainee.sk na

Indiana Jones

Celkom by sme sa divili, keby sa nepripomenul aj Indiana Jones and Great Circle, a samozrejme nás Xbox nenechal na holičkách. Koniec koncov je najvyšší čas, táto novinka od MachineGames, v ktorej sa s Indym vydáme na úplne nové dobrodružstvo, má vyjsť tento rok. Lenže akosi stále chýba presný dátum vydania.

Letecký simulátor

Priaznivcov lietania nadchnú novinky vo Flight Simulatore. Do hry dorazia napríklad hasičské lietadlá, nákladné vrtuľníky, alebo napríklad teplovzdušné balóny a vzducholode. K tomu všetkému sa dostaneš 19. novembra.

Age of Mythology

Túto značku určite pozná takmer každý hráč. Legendárna stratégia s bohmi, hrdinami a monštrami si pre teba pripravila novinku v podobe Age of Mythology: Retold. V krásnej modernej grafike a s množstvom nového obsahu sa do boja môžeš pustiť 4. septembra.

Metal Gear Solid

A s hernými legendami nekončíme. O Metal Gear Solid: Snake Eater sme toho z hry veľmi nevideli, nový trailer to však mení. Máme tu naozaj veľa nových záberov a po grafickej stránke je hra naozaj podarená. Škoda, že nebol oznámený ani približný dátum vydania.

Diablo

Diablo je pre Xbox veľmi dôležitou značkou, ktorou sa mu podarilo získať v rámci akvizície Activision Blizzard. Teraz, rok po vydaní základnej hry tu máme ukážku z prídavku s podtitulom Vessel of Hatred. Dátum vydania je plánovaný na 8. október.

A končíme parádnym záverom. Náznaky, že sa na show Xboxe objavia nové Gears of War: E-Day boli pravdivé. Do sveta série, ktorá v podstate definovala žáner „cover shooters“ tak zavítame po päťročnej odmlke. A je rozhodne na čo sa tešiť, grafická stránka rozhodne nebude slabou stránkou tejto hry.

Príbeh sa odohráva počas Emergencie Day. Štrnásť rokov pred udalosťami prvých Gears of War sa vojnoví hrdinovia Marcus Fenix ​​a Dom Santiago vracajú domov, aby čelili novej nočnej more: horde Locustov.

Okrem hier Xbox predstavil aj Xbox Series S 1 TB v bielej farbe, digitálny Xbox Series X 1 TB taktiež v bielej a Xbox Series X 2 TB v tradičnej čiernej s mechanikou.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. september 2024 17:11