Skvelá hra z prostredia Strážcov Galaxie je dostupná zadarmoSquare Enix
StoryEditor

Toto nesmieš zmeškať. Skvelá hra z prostredia Strážcov Galaxie je dostupná zadarmo, takto si ju stiahneš

Honza SrpiDnes.cz06.01.2024., 11:00h

Digitálny obchod s hrami Epic Store si tentoraz pre hráčov pripravil skutočnú lahôdku. Rozdáva totiž vynikajúcu a len dva roky starú hernú adaptáciu komiksového hitu Marvel‘s Guardians of the Galaxy.

Lajkuj Brainee.sk na

Rovnako ako v predchádzajúcich rokoch aj tentoraz spríjemnil digitálny obchod s hrami Epic Store svojim zákazníkom prechod do nového roka a po dva týždne každým dňom rozdával hráčom zaujímavé tituly zadarmo. A rozhodne nie len lacné béčka. Počas akcie si si mohli rozšíriť knižnicu o vysokorozpočtové diely zvučných sérií, ako napríklad A Plague Tale, Saints Row, Ghostrunner alebo Fallout.

image

Naša stopa v Marvelovkách: Bombardovanie Slovenska, letisko v Bratislave a song v Spider-Manovi. Kde všade nás spomínajú?

Vo štvrtok celá akcia vrcholila vynikajúcou príbehovou strieľačkou Marvel‘s Guardians of the Galaxy z roku 2021. Tá vtedy kritikov aj široké publikum zastihla nepripravených, všetci totiž očakávali len rýdzo béčkovú zábavu presne v štýle komiksovej a filmovej predlohy. Nakoniec však dostali vynikajúci zážitok plný humoru, ale aj dojemných momentov, to všetko navyše zabalené do parádnej grafiky.

Každá zo šestnástich kapitol tvorí vlastný príbehový oblúk, čo autorom umožňuje ľahko meniť tempo hry. Niekedy sa pokocháš cudzokrajným prostredím a riešiš environmentálne hádanky, o chvíľu neskôr zase v nepriateľskej základni podstupuješ súboj za súbojom, za čo si potom zase odmenení takmer adventúrnym pobehovaním po futuristickom meste.

Na rozdiel od predošlých hier sa s jej aktiváciou na tomto odkaze nemusíš až tak ponáhľať, akcia trvá po celý týždeň až do štvrtka 11. januára.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 09:45