Bizarnosti olympijských hier v ParížiX/SAINT, Eurosport Polska
StoryEditor

VIDEO Olympijské bizarnosti posledných dní. Zlatý medailista radšej spal v parku, atléta o úspech pripravil jeho vlastný úd

Miroslav Kamody05.08.2024., 14:00h

Najslávnejšie športové podujatie prináša aj množstvo jedinečných momentov, na ktoré internet len tak ľahko nezabudne.

Lajkuj Brainee.sk na

Olympijské hry sú vrcholovým športovým podujatím, na ktoré sa teší množstvo fanúšikov. Na druhú stranu je tu obrovská skupina ľudí, ktorým sú športové výkony na hranici možného úplne ukradnuté.

Aj preto sme sa rozhodli vybrať pre teba niekoľko bizarných udalostí z aktuálnej olympiády, ktoré síce nesúvisia so športovými výkonmi, ale je ich plný internet. Ktoré zaujali najviac?

Chýba klíma

Zlatý medailista Thomas Ceccon sa viac ako výkonmi zviditeľnil tým, že ho našli spať na zemi vedľa lavičky v parku. Športovci totiž nie sú nadšení z podmienok v olympijskom mestečku, kde nie je klimatizácia a postele sú z kartónu. Talian zrejme usúdil, že vonku sú lepšie podmienky ako na izbe. Počas spánku ho odfotil saudskoarabský veslár Husein Alireza.

Neposlušné „nádobíčko”

Skok o žrdi pokazený vlastným penisom - tomu sa hovorí poriadna smola. Francúz Anthony Ammirati sa zdal byť pripravený na výšku 5,70 metra, avšak narazil do tyče. Samozrejme, tento moment sa rýchlo stal virálnym na sociálnych sieťach a on teraz prelomil svoje mlčanie.

21-ročný atlét bol pochopiteľne frustrovaný zrážkou s rozkrokom, pretože mu odoprel kvalifikáciu a pripravil ho o šance na medailu. Ammirati sa priamo nezmieňoval o svojom mužskom nešťastí, ale povedal, že to pre neho bolo „veľké sklamanie“. Pre mnohé diváčky však rozhodne nie.

Hitman z Turecka

51-ročný strelec Yusuf Dikeç z Turecka zaujal celý svet tým, že na vrcholovom športovom podujatí vyzeral úplne nezaujalo. Počas streľby na sebe nemal žiadne špeciálne šošovky, žiadne chrániče sluchu a ani iné povolené pomôcky. Mal ruku vo vrecku, dioptrické okuliare a vo výsledku sa mu podarilo získať striebro. Jednoducho frajer!

Keď musíš, tak musíš

Cyklistické preteky s hromadným štartom priniesli skvelé výkony ale aj jeden poriadne bizarný moment. Aj keď sa nemecký reprezentant Nils Politt po štarte takmer 300-kilometrových pretekov držal vo vedúcej skupine, nakoniec postupne odpadol. A potom to na neho prišlo.

Keďže skrz preplnené ulice nemal kde vykonať potrebu, zastavil sa v blízkej kaviarni. Zhodou okolností vošiel do slávneho podniku Café des 2 Moulin, ktorý je známy z populárneho filmu Amélia z Montmartru.

Syr ako sponzor

Po zisku bronzu na majstrovstvách sveta v roku 2019, ale aj zlate na hrách v Stredozemnom mori v roku 2022 a na majstrovstvách Európy v roku 2022, začala byť Talianka Giorgia Villa sponzorovaná spoločnosťou Parmagiano Reggiano. Teraz sa jej podarilo získať striebro - a jej sponzorské fotografie zobrali internet útokom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. september 2024 23:47