Internet reaguje na ”nové logo” STVRFacebook/Zomri
StoryEditor

FOTO Hľadá sa logo. Internet zaplavili memečka ku kauze Šimkovičovej rebrandingu STVR

Miroslav Kamody10.07.2024., 10:00h

Žiadne logo je lepšie logo ako staré logo. Minimálne teda dovtedy, kým neuvidíme nové logo.

Lajkuj Brainee.sk na

Chvíľu to vyzeralo tak, že fiasko okolo RTVS STVR je na konci. Strana SNS spolu s ministerkou Martinou Šimkovičovou dosiahli svoje a verejnoprávnu televíziu budú môcť kontrolovať viac-menej podľa svojich predstáv. A keďže rozhorčenie z káuz v našej krajine vydrží kratšie ako čerstvá bryndza, rýchlo nastalo ticho.

image

GALÉRIA Keď nenávidíš Eset, ale dotrepeš sa na akciu, ktorú platí. Internet sa opäť smeje z ministerky kultúry

Avšak len do včera. Na facebookovej stránke s názvom Správy STVR RTVS totiž došlo k zmene loga. Na tom by nebolo nič zvlástne, keby v skutočnosti logo len nezmizlo, pretože to nové svet ešte stále nevidel. Vznikla tak bizarná situácia, na ktorú internet jednoducho musel zareagovať.

My sme pre teba zozbierali tie najvtipnejšie, ktoré si môžeš pozrieť v našej galérii nižšie. Na konci dňa však ide o smiech cez slzy - len pripomenieme, že lové logo malo stáť necelých 10-tisíc eur, čo bola suma, o ktorej ministerka Šimkovičová tvrdila, že bude stačiť na celý rebranding televízie a rozhlasu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. september 2024 23:45