Ilustračná snímkaReuters/canva/
StoryEditor

Joe Biden hľadá meme manažéra. Úspešného uchádzača čaká rozprávkový plat

Viktória Revajová27.05.2024., 14:30h

Rád vytváraš memečka? Svojou záľubou si môžeš zarábať na živobytie. Prezident USA Joe Biden hľadá meme manažéra.

Lajkuj Brainee.sk na

Tím amerického prezidenta Joa Bidena a jeho zástupkyne Kamaly Harris v čase vrcholiacej prezidentskej kampane zverejnil zaujímavú pracovnú ponuku. Hľadá sa nový content manažér pre meme stránky, píše portál NDTV

image

FOTO Kaštieľ za cenu dvojizbáku? Pri Martine je na predaj stavba, v ktorej sa budeš cítiť ako hlavná postava z Bridgertonu

Plat je zaujímavý

Tím, ktorý riadi predvolebnú kampaň Joa Bidena hľadá zamestnanca, ktorý by obsadil novú pozíciu content manžéra pre meme stránky. Uchádzači by mali mať skúsenosti s vytváraním memečiek a orientovať sa v politike. 

V popise práce sa uvádza, že úlohou meme manažéra bude najmä budovanie a udržiavanie vzťahov s veľkými mediálnymi spoločnosťami. Táto pozícia zahŕňa spoluprácu s podcastermi a meme stránkami. Úspešný uchádzač môže získať plat až 85-tisíc dolárov ročne.

image

Za minimálnu mzdu tejto európskej krajiny by si u nás žil ako kráľ. Slovensko sa na západné štáty nechytá

Treba splniť niekoľko podmienok

V inzeráte sa uvádza, že ideálnym kandidátom na túto pozíciu je niekto, kto je hlboko zapálený pre poskytovanie politického obsahu na internete. 

Uchádzač by mal mať minimálne dvojročnú prax práce v médiách alebo zábavnom priemysle a „výnimočnú kreativitu v oblasti tvorby obsahu a stratégie.“ Rovnako od uchádzačov očakávajú schopnosť identifikovať internetové trendy a hlbokú odbornosť v oblasti digitálnych médií.

Taktiež sa vyžaduje schopnosť organizácie pri viacerých projektoch a dodržiavanie termínov. Pomôcť pri výberovom konaní môžu uchádzačom o pracovnú pozíciu skúsenosti s vyjednávaním zmlúv, nie sú však podmienkou.

image

FOTO Na Slovensku je na predaj historický vojenský bunker. Stojí len pár tisíc a ponúka veľa možností využitia

Náplň práce

Hlavnou náplňou práce meme manažéra bude budovanie spolupráce s poprednými influencermi, vytváranie pútavého obsahu a vytváranie nových a kreatívnych nápadov v súlade s cieľmi kampane a záujmami publika.

Vybraný uchádzač bude spolupracovať nezávisle s externými partnermi, ako aj s interným tímom. Jednou z hlavných podmienok prijatia do zamestnania je, aby sa uchádzač presťahoval do Bidenovho rodného mesta Wilmingtonu v štáte Delaware.

O pracovnú pozíciu sa môže uchádzať ktokoľvek, kto spĺňa podmienky na tejto stránke. Stačí poslať životopis, odkaz na portfólio a vyplniť krátky dotazník.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/novinky, menuAlias = novinky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. júl 2024 19:32