Stanislava Lučková.Archív Stanky Lučkovej/
StoryEditor

Aká som bola v Ruži, taká som aj doma. Mám pocit, že z toho, že nám to s Radkom nevyšlo, všetci vinia mňa, hovorí Stanka

Vanessa Parašínová04.07.2024., 14:00h

Stanislava Lučková, víťazka tohtoročnej série populárnej reality šou Ruža pre nevestu, si svojim vystupovaním získala priazeň divákov. Pre mnohých ostalo sklamaním, že im to so ženíchom Radkom nevyšlo.

Lajkuj Brainee.sk na

V našom rozhovore sa dozvieš, ako vyzeralo Stankine spoznávanie sa s Radkom po šou, čo si z účasti v Ruži odniesla, aké črty ju dokážu na mužovi okamžite odradiť či prečo je podľa nej dôležité mať nastavené vysoké nároky. 

Bola si vždy naklonená k účasti v nejakej reality šou alebo bola Ruža pre nevestu spontánne rozhodnutie? 

V minulosti som bola oslovená do Love Islandu, ešte do prvej časti. Na poslednú chvíľu som si to však rozmyslela a hlavne som sa v tom istom čase zaľúbila. Nasledujúcich pár rokov som v hlave vôbec reality šou neriešila.

Po spätnom pozeraní epizód - si stotožnená so všetkým, čo si povedala a spravila, alebo by si niečo zmenila? 

Som so všetkým stotožnená. Bola som najviac autentická, ako som len vedela. Taká som aj doma.

Aké myšlienky ti prúdili hlavou, keď si sa stala víťazkou tohtoročnej série? 

Trochu ma mrzelo, že nám to s Radkom nevyšlo, pretože ľudia očakávali rozprávku. No do veľa vecí nevideli a veľa vecí som z objektívnych dôvodov nemohla vysvetliť.

Aj napriek symbolickému prstienku s Radkom pár netvoríte, ako sama hovoríš. Ako vyzeralo vaše spoznávanie sa po skončení show? 

Po vypnutí kamier sme sa začali spoznávať na úplne inej úrovni. Už sme neriešili len randíčka a pekné prostredie. Mohli sme hlbšie spoznávať svoje charakterové črty, reakcie, nálady, vnímanie sveta a podobne. 

image

Katežinka: S Jovinečkom sme ako Adela a Sajfa. Je v poriadku vyjadriť svoj politický názor, ja by som to však nikdy neurobila

Niektorí nedokážu stráviť, že vám to nevyšlo. Nezdá sa ti, že z toho vinia len teba? Si aj tak rada, že šou skončila tak, ako skončila? 

Áno, príde mi, že z toho vinia len mňa. Asi majú pocit, že poznajú súvislosti a vedia, čo sa udialo. Napriek tomu si myslím, že to tak malo byť. Nechcela som nič hrať, chcela som byť čo najviac autentická a robiť to, čo cítim.

image

K svojmu novému vzťahu sa zatiaľ príliš nevyjadruje.

Archív Stanky Lučkovej/

V čase, keď spolu robíme rozhovor, médiá špekulujú, že si vo vzťahu s veľmi známym človekom, politikom (politik Gyimesi ho oficiálne potvrdil). Mám z teba po Ruži skôr taký pocit, že by si sa radšej utiahla do súkromia - je toto dôvod, pre ktorý zatiaľ váš vzťah nekomentuješ?

Nemám pocit, že by som sa chcela utiahnuť do súkromia, ani to nutkanie. Ak to tak pôsobí na Instagrame v tom zmysle, že nie som každý deň aktívna, to som nebola ani pred Ružou. Ale je pravda, že nerada zverejňujem všetko zo svojho súkromia. A áno, aj toto je dôvod, prečo sa zatiaľ nevyjadrujem.

Vďaka Ruži si okúsila to, že ťa ľudia na Slovensku poznajú a poznávajú. Cítiš to aj v bežné dni? Rozprávate sa so súčasným partnerom aj o tom, ako budete spolu vystupovať na verejnosti?

⁠Áno, spoznávajú ma, cítim to každý deň. Ružu si obľúbilo naozaj veľa ľudí, čo je super. Nemám problém vystupovať s partnerom verejne, hoci isté súkromie vo vzťahu by malo ostať zachované. Obzvlášť, keď je to napríklad čerstvé, nie je podľa mňa na mieste o tom hneď verejne hovoriť alebo sa vyjadrovať.

Čo si si z účasti v Ruži odniesla? Naučila si sa možno niečo nové? 

Nevedela som o sebe, že dokážem mať takú vysokú sebakontrolu v nepríjemných situáciách. Zistila som, že som celkom silný človek.

Čo si myslíš o označení „ľadová kráľovná” na svoju osobu? Ceníš si u ľudí, keď sa neotvárajú len tak hocikomu? 

„Ľadová kráľovná” a opatrnosť v prejavovaní svojich emócií a citov je veľký rozdiel. To, že nechodím ako otvorená kniha, zo mňa nerobí horšieho človeka. Každý sme nejaký. To je akoby introvertovi nadávali, že je introvert. No súťažiaca, ktorá vo mne pravdepodobne videla veľkú konkurenciu, si niečo nájsť musela. Ja si takýchto uzavretejších ľudí naopak cením, pretože ak vidím, že sa mi takáto osoba otvorí, tak to znamená, že mi dôveruje. Nuž, stokrát opakovaná lož, sa stala pre ľudí pravdou.

image

V Ruži sa snažila byť čo najviac autentická.

Archív Stanky Lučkovej/

Prekvapilo ťa správanie sa niektorých dievčat po skončení šou?

Áno, hlavne správanie jednej. 

Čo ťa dokáže na mužovi okamžite odradiť? Aký by mal byť tvoj vysnívaný partner? 

Najviac ma dokáže odradiť povýšenecké, nadradené a majetnícke správanie. Taktiež to nesmie byť hulvát, mal by sa vedieť správať galantne. Musí byť zrelý, inteligentný, charizmatický, ambiciózny a so zmyslom pre humor.  

image

Jennifer z Ruže: Spätne by som bola v šou viac ticho, pusu na ceremoniáli by som Radkovi už ani náhodou nedala

Chceš stráviť svoj život na Slovensku, alebo by si bola otvorená aj zahraničiu? 

Nemám problém žiť v zahraničí.

Akú vlastnosť si na sebe najviac ceníš? 

Asi to bude vernosť. Či už voči kamarátom alebo vo vzťahu. 

image

Stanka si na sebe najviac cení vernosti.

Archív Stanky Lučkovej/

Veríš na lásku na prvý pohľad? 

Verím na pobláznenie na prvý pohľad. Podľa mňa sa to deje vtedy, keď stretneme nejakú dôležitú osobu v našom živote, ktorá je pre nás buď skúškou, učiteľom alebo aj veľkou láskou.

Je podľa teba dôležité mať stanovené vysoké nároky a držať sa ich? 

Áno, je to podľa mňa dôležité. Najskôr však musíme pracovať sami na sebe a neustále byť tou lepšou verziou seba samých. Musíme si veriť, že si zaslúžime to najlepšie a ono to aj príde.  

Čo ťa robí naozaj šťastnou? 

Niekedy úplné maličkosti. Keď si človek uvedomí čo má a situácie, ktoré sa doposiaľ stali. Keď mi všetko krásne začne do seba zapadať a keď napríklad počúvnem seba, svoju intuíciu a zistím, že to bolo to správne rozhodnutie.

Aké sú tvoje životné ambície, ciele a plány do budúcnosti? 

Chcem mať šťastnú zdravú rodinu, viac cestovať, vidieť pekné miesta a robiť, čo ma baví. Žiť v pokoji a rovnováhe s čistou mysľou.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. júl 2024 14:03