Pes svojej majiteľke zarába miliónyInstagram/tuckerbudzyn
StoryEditor

Zlatý retriever sa stal influencerom a svojej majiteľke zarába milióny. Tá predtým robila upratovačku

Antiyoutuber29.05.2023., 17:00h

Pozoruhodný príbeh zlatého retrievera Tuckera, ktorý iba za päť rokov urobil zo svojej majiteľky milionárku. Courtney Budzyn pritom predtým pracovala ako upratovačka. Kvôli záujmu o jej psa od sledujúcich na sieťach však skončila a začala sa naplno venovať influencerstvu za podpory svojho manžela.

Lajkuj Brainee.sk na

Na sociálnych sieťach už nie je neobvyklé, keď sa objaví nový účet, ktorý ukazuje život domáceho maznáčika. Niektoré zvieratá si ale ľudia natoľko obľúbili, že ich účty, ktoré spravujú majitelia zvierat, dosahujú aj milióny sledujúcich, píše Jakub Šorm z portálu Antiyoutuber.

Podobne je to aj v prípade instagramového účtu, ktorý svetu predstavuje zlatého retrievera Tuckera. Instagramový účet, ktorý spravuje Tuckerova majiteľka Courtney Budzyn, sleduje už 3,4 milióna používateľov a čo viac, Budzyn si vďaka Tuckerovi zarába neuveriteľné peniaze.

image

Pes svojho majiteľa upozornil na požiar po tom, čo plamene zachvátili celú budovu. Po hrdinskom čine zahynul

Stačilo jedno video

Všetko to začalo v roku 2018, keď sa Budzyn rozhodla založiť svojmu vtedy dvojmesačnému šteniatku instagramový profil. Vtedy s Tuckerom natočila prvé video, ktoré sa po zverejnení stalo virálnym. Budzyn, ktorá sa v tom čase živila ako upratovačka, nemala ani tušenie, že vďaka Tuckerovi bude neskôr zarábať státisíce eur.

Prvé video, v ktorom sa Tucker hral s kockou ľadu, prilákalo pozornosť obrovského počtu ľudí. Keď mal Tucker šesť mesiacov, jeho instagramový profil sledovalo už 60-tisíc ľudí a každým dňom pribúdali ďalší.

S pribúdajúcim počtom sledujúcich sa tiež začali objavovať ponuky na rôzne spolupráce. Retriever Tucker je totiž pre všetkých roztomilý pes a zároveň aj dobrý prostriedok na propagovanie všemožných výrobkov.

Skončili s prácou

Kvôli rastúcemu záujmu o Tuckera sa Budzyn rozhodla skončiť ako upratovačka a naplno sa venovať Tuckerovi, z ktorého sa postupne stával zvierací influencer. Neskôr sa k Buzyn pridal aj jej manžel, ktorý predtým pracoval ako stavebný inžinier.

Kvôli obrovskému potenciálu, ktorý videl v práci s Tuckerom na sociálnych sieťach, sa aj on rozhodol ukončiť svoju inžiniersku kariéru a podporovať manželku v tvorbe všemožného obsahu.

image

Boli sme na Farme pod Poľanou: Ľudia si myslia, že makáme od piatej, nutná robota je 15 minút ráno a večer, hovoria Katka a René

Retriever tak začal skúšať plniť rôzne výzvy, objavoval sa v množstve vtipných videí alebo za pomoci svojej majiteľky Budzyn propagoval rôzne výrobky alebo stránky na sociálnych sieťach. Budzyn si neskôr nastavila vlastný cenník, aby záujemcovia vedeli, koľko budú platiť za rôznu propagáciu.

Účtujú si poriadne pálky

Napríklad za propagáciu prostredníctvom instagramových príbehov si Budzyn účtuje 20-tisíc dolárov. Na YouTube, kde Tuckerov účet sleduje 5,13 milióna ľudí, je propagácia až trikrát vyššia. Peniaze si však rodina zarába aj vďaka sponzorom a ich štedrým darom.

Budzyn sa zverila s tým, že si vďaka svojmu psovi dokáže zarobiť pokojne milión dolárov ročne a to navyše samozrejme množstvo nevhodných spoluprác odmieta. Tucker je síce zdroj tohto bohatstva, ale Budzyn ho miluje stále rovnako. Vo všetkých príspevkoch je tiež vidieť, že Tucker sa má naozaj dobre a svoju lásku k majiteľom veľmi rád prejavuje.

Miláčik internetu

Tucker má už dokonca aj svojho vlastného potomka. Retriever Todd sa narodil v roku 2021 a ako sa dalo čakať, okamžite bol zapojený do rodinného biznisu. Todda sleduje na Instagrame 470-tisíc ľudí, ale vďaka jeho otcovi mu budú čísla určite stúpať.

image

Tisíce sledovateľov im môžeš závidieť. Pozri si výber najlepších slovenských psích influencerov

Najväčší počet sledujúcich má ale Tucker na TikToku, kde ho sleduje vyše 11 miliónov ľudí. Vďaka jeho sláve sa tiež presadila jeho majiteľka, ktorú sleduje vyše pol milióna ľudí. Aj ona sama sa tak stala influencerkou a môže vďaka tomu zarábať peniaze na sociálnych sieťach.

Potrál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 13:03