Vianočné piesne vydané v tomto rokuBon Jovi/Youtube
StoryEditor

Omrzeli ťa obohrané vianočné pesničky? Prinášame ti ZOZNAM nových songov, ktoré môžeš tento rok počúvať

Nikola Michalkova22.12.2023., 11:00h

Niet síce nad klasické vianočné pesničky, ale počúvať ich dookola tieť omrzí. Preto ti prinášame zoznam vianočných piesní, ktoré vyšli len nedávno.

Lajkuj Brainee.sk na

K Vianociam neodmysliteľne patria aj vianočné pesničky, ktorými si spríjemňujeme zdobenie stromčeka či pečenie tradičných dobrôt. Väčšinou vždy siahneme práve po klasických, starších skladbách, ktoré už veľmi dobre poznáme.My ti ale prinášame zoznam skladieb, ktoré vyšli tento rok.

image

Speváčka zatienila aj Mariah Carey. V 13-tich naspievala vianočný hit, ktorý sa po 65 rokoch dostal na prvé miesto hitparády

OneRepublic

Skupina OneRepublic vydala oficiálne video k piesni „Dear Santa“ 15. decembra. Znázorňuje predstaviteľov skupiny ako Santových pomocníkov. Text vyjadruje túžbu po spolupatričnosti počas sviatkov. Melódia ťa dokonalo naladí na Vianoce.

Bon Jovi

Aj Bon Jovi tento rok potešil svojich fanúšikov novou vianočnou skladbou. Dostala názov „Christmas Isn’t Christmas“ a premiéru mala pred mesiacom. Vo videu môžeme vidieť kapelu, ako oslavuje sviatky a počas zasneženej noci si vychutnáva nápoje v bare Santa’s Club.

Pavol Habera

Poďme aj na slovenskú scénu skôr, ako prejdeme ďalej k zahraničným. Pavol Habera tento rok vydal dve verzie – slovenskú a anglickú. Na svojom Instagrame pridal príspevok s anglickou verziou. Pridal aj popis, v ktorom vysvetlil, prečo ju rádiá nechcú hrať. Z českého rádia mu prišla odpoveď, že je príliš americká a také sa v Česku príliš neuchytia.

Emma Drobná

Nemôže, samozrejme, chýbať aj pieseň, ktorú pravdepodobne poznáš z televíznej reklamy. Niekomu už môže prísť otravná, niekomu sa, naopak, páči. Nech je to ako chce, do zoznamu sme ju zaradili aj tak.

Walker Hayes

Ak máš radšej netypické piesne, ktoré obsahujú aj vtipný videoklip, pieseň „Fancy Like Christmas“ je pre teba. Znie veselo, trochu netypicky. Walker Hayes je americký country pop spevák.

Cher

Hit vyšiel pred dvoma mesiacmi a nesie názov „DJ Play a Christmas Song“. Nenájdeš v nej síce žiadne typické zvončeky, ale určite ťa naladí do dobrej nálady.

Sabrina Carpenter

Americká speváčka tento rok tiež vydala piesne na Vianoce. Jednou z nich je aj „buy me presents“, ktorá má typicky vianočný nádych a určite ťa naladí na správnu vianočnú vlnu.

Ally Brooke

Poslednou piesňou v zozname je „Under The Tree“ od speváčky Ally Brooke.

Na Youtube mala premiéru pred mesiacom a okrem toho speváčka vydala aj vianočné EP.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. jún 2024 03:20