StoryEditor

Sofiina voľba

25.11.2021, 23:00
Zavretý podnik je nesmierne náročné znovu rozhýbať.

O takomto čase v novembri sme mali za sebou hromadné testovanie, zavreté školy a gastrosektor bojoval o terasy. K akej zmene u vás došlo?

 Situácia je ešte horšia ako počas druhej vlny. Nepomáhajú nám žiadne opatrenia a prevádzky v skutočnosti čelia tvrdému lockdownu. Moja reštaurácia mala 38 pracovníkov a cez okienkový predaj ich neuživíte. Nejestvujú schémy pomoci, ktoré fungovali počas druhej vlny. Navyše ťaháte za sebou dlhy, ktoré nás dobiehajú z druhej vlny.

Skutočne ste nezaregistrovali žiadnu zmenu?

 Naozaj nič, len zhoršenie. Momentálne bojujeme o zapnutie schém pomoci, ktoré fungovali pred rokom. Mysleli sme, že sa z druhej vlny poučíme a predpokladali sm...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor 02 - Modified: 2024-09-24 11:19:21 - Feat.: - Title: Prvý Slovák, ktorý získal michelinskú hviezdu: Bratislava je drahšia ako Viedeň, je to pre mňa fenomén 03 - Modified: 2024-09-20 09:06:08 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Priniesol pirohy do Európy z Číny Marco Polo? Symbol poľsko-americkej kultúry spôsobil v USA v obchodoch ošiaľ 04 - Modified: 2024-09-17 10:00:00 - Feat.: - Title: Uži si pekné počasie na terasách pri brunchi. Vyberáme NAJ bratislavské gastroprevádzky, v ktorých si vychutnáš neskoré raňajky 05 - Modified: 2024-09-17 07:00:00 - Feat.: - Title: Najsilnejší a najstarší vývar na svete? V Thajskej reštaurácii ponúkajú polievku, ktorá sa varí nepretržite celých 50 rokov
menuLevel = 2, menuRoute = focus/publicistika, menuAlias = publicistika, menuRouteLevel0 = focus, homepage = false
29. september 2024 09:30