Obľúbené kešu orechy sa nepredávajú v prírodnej forme. A to je dobre. Tepelne sa upravujú pražením či v pare, aby prišli o jedovatú zložku urushiol.Flickr.com
StoryEditor

10 nebezpečných potravín. Tieto vás môžu regulárne otráviť

28.11.2016, 14:15
Autor:
bonbon
Bežná súčasť jedálnička a pritom zdravotná hrozba.

Po 20-tich rokoch, čo zastupuje ľudí v prípadoch otravy jedlom, americký právnik Bill Marler jednoducho už niektoré potraviny neje. Advokát, ktorý sa po prepuknutí vírusu E. coli súdi s reťazcom rýchleho občerstvenia Chipotle, sa pre médiá vyjadril, ktoré potraviny a jedlá definitívne vyňal zo svojich jedál.

Americký právnik už pre svojich klientov vysúdil neuveriteľných 600 miliónov v potravinársko-zdravotníckych kauzách a teraz tvrdí, že isté jedlá skrátka za určite riziká nestoja, píše magazín Iflscience.com.

Ktoré potraviny majú jedovaté zložky?

01 - Modified: 2024-07-06 11:00:00 - Feat.: - Title: Nepotrebujete klímu ani ľad. Schlaďte sa pomocou éterických olejov! 02 - Modified: 2024-07-04 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Caesar šalát oslavuje 100. výročie, názov však nedostal podľa rímskeho vodcu. Toto doň vôbec nepatrí 03 - Modified: 2024-07-04 09:00:11 - Feat.: - Title: Pravidelná mierna pohybová aktivita prináša zlepšenie zdravia 04 - Modified: 2024-07-03 22:00:00 - Feat.: - Title: 4 tipy, ako predísť katastrofe na dovolenke 05 - Modified: 2024-07-03 17:14:00 - Feat.: - Title: Niečo pre kávoholičky: Neuveríte, ktorý druh kávy je považovaný za najzdravší
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
07. júl 2024 21:38