StoryEditorPrečo je v gastronómii Bratislava drahšia ako Praha? Je to aj politická otázka, vysvetľuje známy šéfkuchár
V HNtelevízii sme sa rozprávali so šéfkuchárom a spolumajiteľom Bao Brothers Michalom Konrádom.
Šéfkuchár Michal Konrád opustil jednu z najprestížnejších bratislavských reštaurácii, aby si mohol otvoriť vlastný street food Bao Brothers.
Ľudia, ktorí sa Street foodu venujú aj zákaznícka komunita sú podľa neho príjemní. "Nikto sa na nič nehrá. Nemám pocit, že by niekto niekomu chcel konkurovať".
Konrád hovorí, že v porovnaní s minulými rokmi je dnes viacero konceptov street foodu a nie je to len o hamburgeroch a hot-dogoch. "Sú rôzne koncepty napríklad vegánsk...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-18 10:26:29 - Feat.: - Title: Nekompromisný šéfkuchár Martin Novák: Ja idem vždy na 130 percent, doma používam vegetu
02 - Modified: 2024-04-13 06:05:15 - Feat.: - Title: Lákavé vône a chute Dubaja
03 - Modified: 2024-03-18 09:00:43 - Feat.: - Title: Bageta či bolonské špagety. Zoznám sa s ostro stráženými potravinami, kvôli ktorým sú niektoré krajiny ochotné sa súdiť
04 - Modified: 2024-03-06 14:34:45 - Feat.: - Title: Pripomína rybí trh pri mori, nájdete ho však v centre Bratislavy. Chernomorka láka čerstvosťou a konceptom
05 - Modified: 2024-03-05 15:00:00 - Feat.: - Title: Ikona medzivojnovej architektúry v službách gastronómie: Spoznajte piešťanskú perlu slávnych víl Slovenska