StoryEditorVeríte, že zelené zemiaky sú jedovaté a soľ urýchli varenie? Ide o jedny z najznámejších omylov o varení
Variť sa učíme rôzne. Či už od starých rodičov, priateľov, z kuchárskych kníh alebo od slávnych šéfkuchárov. Ale ani tí nemusia mať vždy úplnú pravdu.
Aby sme rozpustili bublinu mýtov a fám o varení a skladovaní potravín prinášame vám v galérii desať najrozšírenejších mýtov, ktorým by ste mali prestať veriť, píše Insider.
Tu je desať mýtov a pravidiel, ktoré musíte okamžite zastaviť:
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
02 - Modified: 2024-10-04 16:00:00 - Feat.: - Title: Nevarte ich ani nepečte: Tieto potraviny by sa mali konzumovať v surovom stave
03 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme!
04 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor
05 - Modified: 2024-09-24 11:19:21 - Feat.: - Title: Prvý Slovák, ktorý získal michelinskú hviezdu: Bratislava je drahšia ako Viedeň, je to pre mňa fenomén