Čo sledovať na Maxe v auguste?HBO, adult swim
StoryEditor

Čo sledovať v auguste na Maxe? Vrcholí House of the Dragon, tešiť sa však môžeš aj na anime Ricka a Mortyho

Miroslav Kamody03.08.2024., 10:00h

Vyberieš si z augustovej ponuky streaovacej platformy Max?

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacie platformy akoby v auguste vypustili paru. Zatiaľ čo Netflix prinesie očakávaný návrat Emily in Paris, Disney+ novinkami príliš neohúrilo. A inak tomu nie je ani v prípade Maxu. 

Na druhú stranu je však nutné dodať, že táto platforma aktuálne ponúka celý program olympijských hier, takže môžeš nerušene sledovať akýkoľvek šport, ktorý sa aktuálne v Paríži hrá. Čo ešte Max v auguste ponúkne?

Elizabeth Taylor: The Lost Tapes - film (3. august)

Hollywoodska legenda Elizabeth Taylor ožíva v dokumentárnom filme, ktorý mapuje jej život tak, ako doteraz žiadny iný. Nový rozmer nadobúda aj vďaka jej vlastnému hlasu. Projekt mal premiéru na filmovom festivale Cannes, premietal sa aj na festivale Tribeca či v Nantuckete. Pokiaľ ťa teda zaujíma zlatá éra Hollywoodu, budeš nadmieru spokojný.

Finále 2. série House of the Dragon (5. august)

Návrat seriálu Rod draka spočiatku dopadol na výbornú. Posledné epizódy však príliš veľa neprinášajú a fanúšikovia pomaly začínajú strácať nervy. Veľké nádeje sa preto vkladajú do finálnej epizódy, pričom každý dúfa, že HBO odpáli jednu z najlepších častí a naplno rozbehne tanec drakov. Čo sa tak stane, sa dozvieme už čoskoro.

Industry (3. séria)

Kriticky uznávaná séria dosiahla kultový status už po premiére prvej série v roku v roku 2020, pretože sa hlboko a špinavo ponorila do života mladých absolventov v Pierpoint & Co, spoločnosti investičného bankovníctva, ktorá od svojich zamestnancov očakáva, že budú hrať rovnako tvrdo ako pracovať.

Najzaujímavejšie na celom projekte je, že seriál napísali dlhoroční spolupracovníci Konrad Kay a Mickey Down, ktorí predtým sami pracovali v investičnom bankovníctve – vďaka čomu svet burzy vyzerá ešte úžasnejšie a uveriteľnejšie. A všetko nasvedčuje tomu, že tretia séria nebude výnimkou.

Rick and Morty: The Anime (16. august)

Pri Rickovi a Mortym sme asi nikdy nepremýšľali nad iným štýlom animácie. No predsa len tu a ide o anime. Nikto presne nevie, čo od výsledného seriálu očakávať, no v konečnom dôsledku môžu byť fanúšikovia radi, že si skrátia čakanie na regulárnu novú sériu, ktorá nedoraz skôr ako v roku 2025.

Chimp Crazy - miniséria (18. august)

Tonia Haddixová, sa označuje za „Dolly Parton medzi šimpanzmi“. Táto bývalá zdravotná sestra trávi celé dni starostlivosťou o zvieratá v zajatí. Keď však prekročí hranice v súvislosti s jedným konkrétnym šimpanzom, začína sa divoká hra s úradmi a skupinou za práva zvierat.

Miniséria skrz skúsenosti „šimpanzích mám“ odhaľuje putá medzi majiteľmi a inteligentnými primátmi. Prináša to však aj riziká, keďže mnohí tieto zvieratá vychovávajú ako členov svojej rodiny.

City of God: The Fight Rages On - seriál (25. august)

Spomínaš si na film City of God z roku 2002? Ten rozprával príbehy mladých ľudí žijúcich v jednej z najchudobnejších a najnebezpečnejších štvrtí Rio de Janeira. Film je pohľadom na drsný život v slumoch, kde vinou ťažkej sociálnej situácie a nedostatočného vzdelania obyvatelia obchodujú s drogami a zabíjajú sa medzi sebou.

Seriál sa odohráva dve desaťročia po udalostiach filmu a Wilson „Rocket“ Rodrigues si plní svoje sny stať sa fotoreportérom. Vracia sa do favely, aby zdokumentoval spory medzi drogovými dílermi, políciou, milíciami a politikmi a to, ako tieto udalosti ovplyvňujú životy jej obyvateľov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. september 2024 13:22