Ponuka Netflixu na august je poriadne bohatáNetflix
StoryEditor

Čo pozerať v auguste na Netflixe? Tešiť sa môžeš na návrat Emily in Paris, finále Umbrella Academy či animovaného Terminátora

Miroslav Kamody01.08.2024., 12:00h

Streamovacia platforma v auguste vytasí hneď niekoľko dlhoočakávaných tromfov. Ktorý si zapneš ako prvý?

Lajkuj Brainee.sk na

Keď sa nad tým zamyslíš, august je pomerne divný mesiac. Nadšenie z leta začína pomaly vyprchávať a ľudia čoraz viac začínajú myslieť na jesenné povinnosti či návrat do škôl, ktorý nás čaká už o pár týždňov.

Neprepadaj však panike - stále máme pre sebou ešte jeden celý mesiac príjemných letných teplôt, zábavy pri vode či oddychu pred telkou. A keďže si je toho vedomý aj Netflix, pre svojich predplatiteľov si pripravil viaceré novinky aj návrat obľúbených projektov. Na ktoré sa môžeš tešiť? 

image

VIDEO Emily in Paris sa vracia so štvrtou sériou. Skráť si čakanie novým trailerom a nádielkou zaujímavostí

Príručka k vražde pre dobré dievčatá (1. august)

Päť rokov po vražde 17-ročného dievčaťa v ospalom anglickom meste sa jedna študentka odhodlá odhaliť pravdu a nájsť skutočného vraha. Keď si Pip ako tému svojej záverečnej práce vyberie vraždu, ku ktorej v minulosti došlo v jej meste, postupne začína zisťovať, že kde-kto by bol radšej, keby celé vyšetrovanie nechala tak.

Dvojitá porcia relácie Láska je slepá (1. a 7. august)

Títo nezadaní ľudia si musia na záver nasadiť prsteň. To všetko však bez toho, aby sa videl. Experiment, ktorý bol nominovaný na cenu Emmy, ukazuje, že láska vie byť skutočne slepá. Tentokrát nás tvorcovia najprv v úvode mesiaca vezmú do Mexika, pričom nás budú zásobovať novou epizódou každý týždeň.

Od 7. augusta sa presunieme aj do Spojeného kráľovstva, kde sa sociálnemu experimentu podrobia Briti hľadajúci lásku. To všetko pod dohľadom známej dvojce Emmy a Matta Willisovcov.

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie (2. august)

Na Netflix sa vracia aj obľúbený SpongeBob, tentokrát však trochu netradične ako vedľajšia postava. Keď Bikini Bottom vylovia z oceánu, vedecká veverička Sandy Cheeks a jej kamarát SpongeBob v nohaviciach sú nútení vydať do Texasu, aby zachránili svoje milované mesto.

Joe Rogan: Spáľte člny (LIVE - 4. august o 4:00)

Renomovaný komik a moderátor podcastov Joe Rogan prednáša stand-up set v Majestic Theatre v San Antoniu v Texase. Pôjde o tretí špeciál pre Netflix a zároveň prvé vystúpenie po šiestich rokoch. A také niečo si pýta niečo špeciálne. Aj preto pôjde o live event, ktorý sa bude prenášať do celého sveta. Je len na tebe, či budeš pri tom.

Tajný svet zvuku s Davidom Attenboroughom (7. august)

Pokročilá zvuková technológia zachytáva zvuk prírody, ako si ho ešte nikdy predtým nepočul. O tento strhujúci dokumentárny seriál sa postaral Sir David Attenborough, ktorého hlas ťa bude celým projektom sprevádzať. Už to samo o sebe je dôkazom najlepšej možnej kvality, akú dokument vôbec môže mať.

Umbrella Academy - 4. séria (8. august)

Súrodenci Hargreevesovci sa rozpŕchli po tom, čo vrcholné zúčtovanie v Hoteli Oblivion viedlo k úplnému vynulovaniu ich časovej osi. Zbavený svojich schopností je každý ponechaný, aby sa staral sám o seba a našiel si nový normál – s veľmi rôznou mierou úspechu. Napriek tomu sa ukázalo, že nástrahy ich zázračného nového sveta sú príliš ťažké na to, aby ich bolo možné dlho ignorovať.

Ich otec Reginald, živý a zdravý, vystúpil z tieňa a dostal sa na verejnosť a dohliadal na mocné a hanebné obchodné impérium. Tajomné združenie známe ako Strážcovia na tajných stretnutiach tvrdia, že realita, v ktorej žijú, je lož a prichádza veľké zúčtovanie. Keď sa okolo nich sprisahajú tieto podivné nové sily, Umbrella Academy sa musí poslednýkrát spojiť – a riskovať, že naruší vratký mier, ktorý si všetci tak vytrpeli.

Emily in Paris - 4. séria, prvá časť (15. august)

Emilyin život v Paríži prinesie hneď niekoľko drám a fanúšikom seriálu ponúkne odpoveď, či je pripravená urobiť odvážne rozhodnutia, aby od mesta – a muža – svojich snov získala všetko, čo chce. Viac sme ti o nadchádzajúcej sérii spolu so zaujímavosti o celom projekte priniesli v tomto článku.

Akadémia popových hviezd: KATSEYE (21. august)

Séria sleduje 20 súťažiacich z celého sveta počas ročnej cesty, ako súťažia o to, aby sa stali KATSEYE, jedinečnou globálnou dievčenskou skupinou založenou pomocou K-pop metodológií.

S bezprecedentným prístupom, ktorý sa odohráva v ôsmich epizódach, je výsledkom presvedčivé zobrazenie cesty k medzinárodnej sláve, vrátane náhľadu do jedinečného školiaceho a rozvojového programu vyvinutého spoločnosťami HYBE a Geffen Records.

KAOS (29. august)

Zatiaľ čo na hore Olymp vládnu nezhody a všemohúci Zeus sa dostáva do paranoje, traja smrteľníci sú predurčení pretvoriť budúcnosť ľudstva. Práve tí objavia svoje vzájomné spojenie a dlhodobé starodávne proroctvo, zatiaľ čo sa zaoberajú skorumpovanými a arogantnými bohmi klasickej mytológie. 

Terminátor Nula (29. august)

Očakávaný animovaný Terminátor konečne dorazí koncom augusta na Netflix. Vojak z postapokalyptickej budúcnosti sa vracia do roku 1997, aby ochránil vedca AI, ktorého prenasleduje neúprosný kyborgský vrah. Trailery vyzerajú viac než dobre, a tak nám nezostáva nič iné, len dúfať, že výsledný animák bude stáť za to.

Aby toho nebolo málo, už teraz nájdeš na streamovacej platforme film Godzilla Minus One/Minus Color - verzii, ktorú starostlivo odfarbili do čiernobiela. Okrem toho už 2. augusta pribudú režisérske verzie prvých dvoch častí Rebel Moon, ktoré si však dobrovoľne zrejme pustí len málokto.

Okrem toho môžeš dať šancu dokumentu Inside the Mind of a Dog či true crime projektu Najhorší ex vôbec, ktorý na základe rozhovorov ukazuje, ako veľmi šialení ú niektorí ľudia - a vražda je na tom celom to najmenej znepokojivé.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. september 2024 05:01