S júlovými novinkami na Netflixe ťa letné horúčavy trápiť nebudú.Netflix, X/Ign, Seriesbrasil/
StoryEditor

S júlovými novinkami na Netflixe ťa letné horúčavy trápiť nebudú. Návrat legendárneho policajta z Beverly Hills aj noví Vikingovia

Michal Čiernik10.07.2024., 10:28h

Okrem tretej série Valhally si júl na Natflixe užiješ aj s množstvom kvalitného anime či športových dokumentov.

Lajkuj Brainee.sk na

Netflix otvoril leto s plnou náložou filmových a seriálových klasík. Do svojho zoznamu pridal prvého júla celú sériu The Lost, či pôvodné tri filmy so Spider-Manom v podaní Tobeyho Maguirea. Fanúšikom hororu v knižnici filmov pribudne American Psycho, Annabelle, Jigsaw a The Nun. Nadšencov sci-fi zase od začiatku mesiaca poteší pridanie trilógie Back to the Future.

image

Rozuzlenie tretej série Bridgertonu či finále Sweet Tooth. Aj tieto novinky ťa čakajú na Netflixe v júni

Beverly Hills Cop: Axel F – 3. júl

Eddie Murphy, ako legendárny agent Axel Foley je po 30 rokoch späť. Policajt z Detroitu sa vrátil do ulíc Beverly Hills, po tom, čo je ohrozený život jeho dcéry Jane (Taylour Paige). Spolu s novým partnerom Bobbym Abbottom (Gordon-Levitt) a starými kamarátmi Billym Rosewoodom (Judge Reinhold) a Taggartom (John Ashton), budú čeliť nebezpečnému sprisahaniu.

Vikings: Valhalla 3. séria – 11. júl

Loď Haralda Sigurdssona (Leo Suter), Leifa Erikssona (Sam Corlett) a Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) sa 11. júla vypraví na svoju poslednú plavbu. Nová generácia legendárnych Vikingov, sto rokov po ére Ragnara Lothborka, musí znovu bojovať za svoje presvedčenie, územie a dedičstvo. 

A hoci je to posledná séria, fanúšikovia spoznajú aj dve nové postavy: Maniakesa (Florian Munteanu), nebojácneho byzantského generála a Erika Červeného (Goran Višnjić), otca Leifa a Freydís.

Exploding Kittens – 12. júl

Áno, jedna z najpredávanejších kartových hier dostala svoj vlastný seriál. Keďže hra nemá svoj vlastný ucelený príbeh, showrunneri Shane Kosakowski a Matthew Inman (spolutvorca samotnej hry), si vymysleli vlastný.

Animovaný seriál pre dospelých je klasický príbeh dobra proti zlu. Keď sa Boh a diabol dostanú na Zem, ostanú uväznení v telách domácich mačiek žijúcich v susedstve. Godcat bude musieť zachrániť dysfunkčnú rodinu, a zároveň poraziť Devilcata, než sa bude môcť vrátiť do neba.

Sweet Home (3. séria) – 19.júl

V tretej a poslednej sérii kórejskej postapokalyptickej fantasy ságy sa ľudia, príšery a neoľudia pripravujú na konečné zúčtovanie. Posledný boj medzi bývalými spojencami Sang-wookom, ktorý prešiel na stranu temna a Hyun-su rozhodne o osude ľudstva.

The Decameron – 25. júl

Scenáristka Kathleen Jordan zobrala pôvodnú ikonickú zbierku poviedok zo 14. storočia od Giovanniho Boccaccia a spravila z nich historickú čiernu komédiu, presne podľa gusta moderného diváka.

Seriál skúma aktuálnu tému rozdielov v spoločenskom postavení, keď sa skupina mladých ľudí snaží prežiť pandémiu moru vo Florencii v roku 1348. V Decameron hrajú Tony Hale, Zosia Mamet, Saoirse Monica-Jackson či Tanya Reynolds.

Elite (8.séria) – 26. júl

Ďalšiu finálovú sériu prinesie aj populárna španielska tínedžerská dráma Elite. Seriál sa vysiela od roku 2018 a odohráva sa vo fiktívnej strednej škole Las Encinas. Tínedžerská dráma sa točí okolo vzťahov medzi tromi študentmi z robotníckej triedy zapísanými na elitnú školu prostredníctvom štipendijného programu a ich bohatými spolužiakmi.

Šport

Júl na Netlfixe prinesie aj množstvo športových dokumentov. Seriál SPRINT ťa prenesie 2. júla do sveta najrýchlejších ľudí planéty a predstaví ti životy siedmych športovcov na ich súťažnej ceste na olympijské hry 2024. A ak ťa bavil minulý rok seriál Quarterback o vybraných legendách amerického futbalu, potom určite nezmeškaj 10. júla dokument Receiver.

Dávaš prednosť európskemu futbalu? 15. júla bude mať premiéru šesť dielny seriál LALIGA: All Access, v ktorom si môžeš pozrieť skutočnú realitu a pozadie najvyššej španielskej ligy v sezóne 2023/2024. 17. júla si potom môžeš pozrieť dokument o talentovanej gymnastke Simone Biles a jej cestu na blížiace sa olympijské hry.

Romantika

Ak ťa júlové slnko dosť nerozpáli, môžeš začrieť aj do sekcie z romantickými seriálmi a filmami. Od prvého júla sa do červenej knižnice Netlfixu pridá Magic Mike XXL. 3. júla si môžeš otvoriť pukance pri novej sérii populárnej reality show Love is Blind Brazil. A 5. júla ťa vtiahne do romantického kolotoča nový argentínsky film Goyo.

19. júla bude mať na streamovacej službe premiéru romantická komédia Find Me Falling. Spolu s ňou príde na Netflix aj romantický dokument o adrenalínovom páre Skywalkers: A Love Story. Ak ťa žiadne z noviniek neupútajú, môžeš siahnuť po novo pridaných klasikách ako The Boy Next Door, Fifty Shades Darker a Fifty Shades Freed.

Anime

Netflix počas prázdnin myslí samozrejme aj fanúšikov poriadneho anime. 7. júla sprístupní filmy Boruto: Naruto the Movie, The Last: Naruto the Movie, a Road To Ninja -Naruto The Movie.

17. júla bude mať premiéru druhá séria T・P BON natočenej podľa klasickej managa série o agentoch cestujúcich v čase. A 26. júla bude mať zase premiéru šiesta séria The Dragon Prince.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. september 2024 04:09