Disney+
StoryEditor

Veverička z Doby ľadovej bude mať vlastný seriál. Zladí posadnutosť za orieškami s rodičovstvom?

Miroslav Kamody01.04.2022., 13:00h
Šesť epizód nám ukáže život milovanej veveričky z obľúbenej animovanej série Doba ľadová. Okrem lásky k orieškom sa bude musieť popasovať aj so svojím mladším ja.
Lajkuj Brainee.sk na

Možno tomu nebudeš chcieť veriť, no od premiéry prvého animáku zo série Doba ľadová tento rok ubehne už 20 rokov. Odvtedy sme sa dočkali viacerých pokračovaní či tématických špeciálov, ktoré môžeš sem-tam vidieť aj v slovenských televíziách. 

Po dvoch dekádach sa však pozornosť tvorcov konečne zamerala aj na najobľúbenejšiu postavu celej série - veveričku menom Scrat. Táto nešikovná prehistorická postavička sa postarala o všetky možné katastrofy v hlavnej sérii a podarilo sa jej to, čo len málokomu - baviť ľudí bez toho, aby musela prehovoriť, informuje ComingSoon.

Ice Age Disney+

​Táto miniséria prinesie šesť nových príbehov, v ktorých budeme môcť sledovať šabľozubú veveričku, ktorá sa nielen snaží získať svoje milované oriešky, ale zároveň sa musí popasovať s rodičovstvom. Na starosti totiž dostane Baby Scrata, ktorý mu narobí poriadne problémy. 

Premiéru si tento animovaný seriál odbije 13. apríla na streamovacej platforme Disney+, ktorá na Slovensku ešte nie je spustená. Máme už však potvrdené, že sa jej oficiálne dočkáme už 14. júna. Máme tak ďalší dôvod na to, aby sme začali uvažovať nad predplatným.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. október 2024 07:58