Ako sa natáčali pikantné scény na Netflixe?Netflix
StoryEditor

Naozaj sa takto natáčali scény v Bridgertone? Hviezda seriálu odhalila tajomstvá pikantných scén

som16.03.2022., 16:00h
Hviezda Bridgertonu Jonathan Bailey odhalil tajomstvo, ktoré sa ukrýva za seriálovými sexuálnymi scénami.
Lajkuj Brainee.sk na

Úspech historického seriálu Bridgerton sa dá pripísať hereckému obsadeniu, pompéznym kostýmom, rozprávkovému prostrediu a poriadnej dávke romantiky, ale aj nespočetnému množstvu pikantných scén.

Milostné scény však neboli pre tvorcov ani hercov jednoduchou úlohou. Ich plánovanie totiž zabralo dlhé mesiace príprav.

Koordinátor pre intimitu

Hviezda Bridgerton Jonathan Bailey, ktorý si zahral mladého muža s modrou krvou Anthonyho Bridgertona, odhalila tajomstvá za neslávne známymi sexuálnymi scénami.

Pre Radio Times prehovoril o svojich skúsenostiach z natáčania. „Bolo to skvelé, pretože sme mali koordinátora pre intimitu, čo je podľa mňa v tomto odvetví relatívne nové, a nemôžem uveriť, že niekedy existovali časy, keď sa natáčalo bez ich pomoci. Kvôli tomu to bolo všetko neuveriteľne bezpečné zábavne," dodal Bailey predtým, ako sa zmienil o profesionalite svojej hviezdy.

Pomôcky

Herec spomínal predmety, ktoré sa umiestňujú medzi telá hercov, aby sa ich intímne oblasti nedotýkali: „Ak dvaja ľudia natáčajú sexuálnu scénu, pravidlom je, že musia mať od seba bariéry. Napríklad pri niektorých scénach môže napoly nafúknutá loptička umožniť pohyb bez toho, aby ste sa museli fyzicky spojiť.“

„Je to naozaj zvláštne, vďaka tomu máme niekoľko veselých momentov, ale je to s pomôckami menej trápne... Je úžasné, čo dokážete s polonafúknutou loptou,“ dodal s tým, že  ponuke sú nové pomôcky– malé vankúšiky.

Netflix

Druhá séria

Prvá séria Bridgertonu natočená na základe rovnomennej série románov Julie Quinnovej stala najsledovanejším seriálom v histórii Netflixu.  Druhá séria veľkého hitu od Netflixu  uvidíme 25. marca 2022, presne 15 mesiacov po odvysielaní prvej série.  Okrem Baileyho si Bridgerton zahrali aj Phoebe Dynevor, Adjoa Andoh a Julie Andrews.

ä

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. júl 2024 05:40