Nájdeš hada na obrázku?Reddit, Brainee x Canva
StoryEditor

FOTO Máš oko snajpera? Na tomto zábere sa ukrýva had, nájdu ho však len ľudia s orlím zrakom

Miroslav Kamody24.08.2024., 09:00h

Niektorí ho nedokážu nájsť, ani keď sa na obrázok pozerajú niekoľko minút. Budeš lepší?

Lajkuj Brainee.sk na

Asi najbližšie k tomu, aby sme o sebe mohli hovoriť ako o snajperovi, sme boli, keď sme hrali nejakú hru. Pokiaľ však skutočne máš schopnosť rozpoznať cieľ v preplnenej oblasti, otestovať si ju môžeš na nasledujúcej fotografii.

Jedovatý, no len málokedy smrteľne

Záber sa objavil na Reddite vo vlánke „FindTheSniper“ a ľudia zostali poriadne ohromení. „Nájdite medníka,“ znie titulok, a ako používateľ vysvetľuje: „Vyhodil som tohto malého chlapíka do lesa po tom, čo som naňho narazil pri terénnej úprave domu.”

image

Nájdeš hada na obrázku?

Reddit/

Medník východný, tiež známy jednoducho ako medník, je druh jedovatého hada, ktorý sa vyskytuje vo východnej Severnej Amerike, najmä v zalesnených oblastiach. Dobrou správou je, že jeho jed nie je pre ľudí zvyčajne smrteľný, hoci zlou správou je, že môže byť stále veľmi bolestivý.

Dokonalá kamufláž

Tvorca záberu ľudí vyzval, že pokiaľ niekedy na hada natrafia, nemáš sa ho snažiť zabiť. Nepôjdu totiž po tebe, pokiaľ na neho vyslovene nestúpiš alebo neohrozíš. Ak sa nachádza blízko svojho obydlia, je lepšie ho presunúť inak.

image

VIDEO Mladí ľudia na sociálnych sieťach predstierajú, že sú vtáky. Bizarný trend má smutné vysvetlenie

Tieto hady veľmi radi splývajú s listami a je veľmi ťažké ich spozorovať. O tom je koniec koncov aj samotná fotografia. Mnohí komentujúci písali, že hada bez nápovedy vlastne vôbec nedokázali nájsť. Pokiaľ si nevieš dať rady, záber si radšej priblíž. Stále nič? Skús sa zamerať na ľavú dolnú časť. Veľa šťastia pri hľadaní! 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
12. september 2024 16:43