Princezná Kalina sa zmenila na nepoznanie.Koláž Brianee.sk/
StoryEditor

Keď vynechám tréning, necítim sa dobre, hovorí svalnatá bulharská princezná Kalina

iDnes.cz04.08.2024., 11:00h

Bulharská princezná Kalina sa dostala na titulné stránky novín po tom, ako sa prvýkrát od januára 2020 objavila na verejnosti.

Lajkuj Brainee.sk na

Nie je to však len jej niekoľkoročná neprítomnosť na verejných akciách, nad ktorou sa kráľovskí fanúšikovia pozastavujú. Pozornosť upútala najmä dramatická zmena princezninho fyzického vzhľadu a jej veľmi svalnatá postava.

Princezná Kalina, dcéra bývalého cára Simeona II. sa zúčastnila na pohrebnom obrade cára Ferdinanda I. spolu so svojím manželom, známym španielskym vedcom Antoniom José "Kitínom" Muñozom, a ich synom Simeonom Hassanom Muñozom, ktorý sa narodil v roku 2007.

image

Princezná Kalina

Profimedia/Profimedia - Standardis

Na fotografiách princezná zaujme v šatách bez rukávov, ktoré zvýrazňujú jej atletickú postavu. Niektorí však tvrdia, že Kalina je na ženu príliš svalnatá, a komentujú jej fotografiu z posilňovne, ktorá sa objavila na sociálnych sieťach.

Päťdesiatdva ročná členka bulharskej kráľovskej rodiny teraz prvýkrát otvorene prehovorila o svojich športových návykoch. „Takéto reakcie od ľudí som nečakala. Mala som na sebe len šaty bez rukávov. V 21. storočí by fyzický vzhľad ženy nemal byť vystavený takejto pozornosti,“ komentovala princezná kritiku v exkluzívnom rozhovore pre španielsky časopis Hola.

Podľa princeznej Kalina jej manžel Kitín začali spolu cvičiť v Bulharsku už v roku 2000. „Jediný dôvod, prečo to robím, je, aby som bola zdravá a cítila sa skvele,“ povedala.

„Kľúčom k tomu, ako takmer vo všetkom v živote, je podľa mňa určite dôslednosť. A samozrejme, musíte cvičiť správne. Zlá životospráva, pitie alkoholu, fajčenie, prejedanie sa a nedostatok spánku vedú k tomu, že máme menej energie a predčasne starneme,“ dodala princezná.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. september 2024 13:21