Dubajská princezná sa rozviedla cez InstagramInstagram/hhshmahra
StoryEditor

Drahý manžel, rozvádzam sa s tebou. Dubajská princezná oznámila mužovi rozvod cez Instagram, mal jej byť neverný

Miroslav Kamody19.07.2024., 11:00h

Jej muž mal tráviť čas s iným ženami, zatiaľ čo ona sa starala o ich dvojročnú dcéru.

Lajkuj Brainee.sk na

Dcéra dubajského vládcu zrejme po roku manželstva oznámila na svojom profile na Instagrame rozvod. Ako píše portál Indy100, Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum sa na svojom oficiálnom profile podelila o správy o svojom rozchode s priemyselným magnátom Sheikh Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum.

Stalo sa tak len dva mesiace po tom, čo mu porodila dievčatko. „Keďže si zaneprázdnený inými spoločníkmi, týmto vyhlasujem náš rozvod. Rozvádzam sa s tebou, rozvádzam sa s tebou a rozvádzam sa s tebou,” napísala.

Moslimská tradícia

Toto opakovanie je starou praxou islamského rozvodu alebo trojitého talaku, kde sa moslimskí muži môžu rozviesť so ženami tak, že to vyslovia trikrát verbálne. Podľa islamského práva však trojitý talak nie je pre ženy možnosťou. Ženy môžu požiadať o rozvod iba prostredníctvom khula, čo zahŕňa formálnu žiadosť súdu s platným dôvodom na rozvodové konanie.

Sheikha Mahra ukončila príspevok na Instagrame slovami: „Drž sa. Tvoja ex-manželka.” Netrvalo dlho a pod príspevkom sa začali množiť reakcie. Momentálne má už 350-tisíc lajkov a pribúdajú aj pochvalné a povzbudzujúce reakcie. 

image

Najhlbší bazén či najvyššia budova na svete. Dubaj je mestom, v ktorom nič nie je nemožné

Rodina mlčí

„Považujem to za posilňujúce, keď žena uznáva svoju hodnotu a sebavedomo stojí na svojom mieste,“ napísal jeden z komentujúcich. „Želám ti pokoj, silu a šťastie,” uviedol ďalší.

Dubajská princezná príspevok uverejnila po tom, čo pridala príspevok so svojou dcérou a popisom „len my dve”. Rodina šejka Mahra ani jej manžel sa k správe zatiaľ verejne nevyjadrili. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. september 2024 21:46