MrBeast chystá veľkú súťažWikipedia/Steven Khan, Brainee x Canva
StoryEditor

MrBeast spája sily s Amazonom a ohlasuje najväčšiu hernú šou v histórii. Tisícka súťažiacich bude bojovať o päť miliónov

Miroslav Kamody22.03.2024., 10:00h

Najvyššia výhra v histórii aj presun z YouTube na streamovaciu platformu - MrBeast chystá gigantické veci, ktoré prepíšu hneď niekoľko rekordov.

Lajkuj Brainee.sk na

MrBeast je najpopulárnejším YouTuberom planéty, ktorého videá majú pravidelne desiatky miliónov videní. Jeho životnú cestu sme pre teba zmapovali v tomto článku. A keďže je Jimmy Donaldson na úplnom vrchole, posúvať len v rámci jednej platformy už nemá kam. A ako informuje portál LadBible, je pripravený to zmeniť.

Nič väčšie tu ešte nebolo

Aj preto oznámil, že chystá „najväčšiu hernú show v histórii“, v ktorej budú súťažiaci bojovať o výhru päť miliónov dolárov. Pokračuje tak v rozširovaní svojho portfólia, v rámci ktorého nedávno priniesol svoje čokoládové tyčinky Feastable do Spojeného kráľovstva v snahe zopakovať úspech nápoja Prime od KSI. 

image

Slávnemu YouTuberovi došli nervy. MrBeast po kritike žaluje firmu so svojimi vlastnými hamburgermi

Okrem toho však bude hostiť show na Amazon Prime. „Mojím cieľom je urobiť čo najväčšiu show a dokázať, že YouTuberi a tvorcovia môžu uspieť na iných platformách,“ prezradil MrBeast v tlačovej správe. V rámci propagácie novej série v The Colin and Samir Show povedal, že Beast Games budú „ako naše bežné videá, len 20-krát lepšie“.

Rekordná suma

Vysielať sa má koncom tohto roka a v súťaži sa predstaví neuveriteľných 1 000 súťažiacich, ktorí budú súťažiť o 5 miliónov dolárov. To znamená, že jackpot Squid Game: The Challenge vo výške 4,56 milióna dolárov bude prekonaný a Beast Games prinesú najvyššiu výhru v histórii súťaží.

Na margo skutočnej Squid Game od Netflixu reagoval, že jeho herná šou bude vyzerať inak, respektíve ako Squid Game: The Challenge „na steroidoch, krát miliarda“. Súťaži od streamovacej platformy vytkol aj to, že bola jednoducho nudná. Uvidíme, či spojenie s Amazon Prime prinesie YouTuberovi podobný úspech, aký jeho pôvodné videá.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 17:21