Yiny a Leon sú hviezdami obsahu pre dospelýchInstagram/YinyLeonofficial
StoryEditor

Po 20 rokoch manželstva začali točiť videá pre dospelých. Yiny a Leon ovládli svet amatérskeho porna, zarábajú mega peniaze

Miroslav Kamody27.06.2024., 12:00h

Po dvadsiatich rokoch manželstva zobrali do ruky mobil a stali sa z nich hviezdy obsahu pre dospelých.

Lajkuj Brainee.sk na

Vo svete videí pre dospelých rozhodne nie je núdza o profesionálne hviezdy. Neznamená to však, že tu nie je priestor aj pre nás, obyčajných smrteľníkov, píše portál LadBible.

Angela White, Riley Reid či Mia Khalifa sú všetky neslávne známe vo svete obsahu pre dospelých, ale ak prejdeš na amatérsku sekciu na portáli Pornhub, nájdeš niekoľko „normálnych“ ľudí, ktorí majú tiež pomerne veľkú základňu fanúšikov. A jedným z najúspešnejších amatérov je manželský pár, ktorý sa v roku 2022 stal vôbec najsledovanejším v rámci tejto kategórie.

image

Daisy Lee skončila s videami pre dospelých a žila život v džungli. Teraz má ale problém, nemá víza a v Ekvádore je načierno

Vsadili na autentickosť

Yiny a Leon - známejší pod umeleckým menom Yinyleon - v priebehu rokov odovzdali na stránku stovky videí, ktoré nazbierali viac ako 1,2 miliardy zobrazení. Dvojica z Texasu tiež získala v roku 2021 od Pornhubu titul, takže si vybudovali značnú reputáciu v oblasti tvorby obsahu pre dospelých.

A ako hovoria oni sami, autentickosť ich vzťahu im na ceste skutočne pomohla. 40-ročná herečka Yiny a jej manžel Leon (44) z Portorika veria, že práve fakt, že sú aj po dvoch desaťročiach manželstva „veľmi nadržaní“, je kľúčom k ich úspechu.

Počas rozhovoru pre BuzzFeed News sa dvojica otvorila o tom, ako dospeli k rozhodnutiu začať spolu natáčať videá. Yiny vysvetlila, že videli na YouTube klip iného páru, ktorý dosiahol neuveriteľný úspech po vstupe do priemyslu pre dospelých a boli inšpirovaní zapojiť sa tiež.

Uživí ich to

„Vždy sme boli veľmi s*xuálni a povedali sme si: ‘Poďme robiť p*rno‘,” pripomenula. Počas prvého mesiaca po prihlásení získali viac ako 2-tisíc dolárov (1 870 eur). Ale ako sa ich fanúšikovská základňa neustále zväčšovala, Yiny a Leon boli čoskoro schopní financovať svoj životný štýl takmer výlučne zo svojich príjmov zo stránky pre dospelých.

Aktuálne im ich obsah zarába od 15 do 25-tisíc dolárov (23 370 eur). Leon o ich úspechu povedal: „Je to smiešne. Bol som v armáde 13 rokov, ale odišiel som, pretože to, čo som v armáde zarobil za rok, mám tu za mesiac a pol, dva mesiace.”

Postupne sa im podarilo drasticky zlepšiť svoje produkčné schopnosti, čo im prinieslo oveľa viac fanúšikov – ale skutočným hitom boli ich outdoorové videá. Duo napríklad natočilo video uprostred behu alebo túry, pričom Pornhub uvádza, že s*x pod holým nebom sa stal v roku 2022 kategóriou so 121-percentným nárastom sledovania.

image

Podľa novej štúdie sme na porne závislí menej, ako sa čakalo. Zúčastnili sa jej aj Slováci

Sme to len my s mobilom

Aj napriek úspechu však dvojica nemieni vymeniť svoj amatérsky status za profesionálny. „Nepovažujem sa za p*rnohviezdu,” povedal Leon. „Nikdy nebude mojím zámerom snažiť sa vyzerať profesionálne alebo podobne. Ale vďaka Bohu, že ľudia hovoria: Wow, akú skvelú produkciu máte. Ale naozaj sme to len my s mobilom.”

Yiny dodala: „Myslím, že to je dôvod, prečo sme sa dostali na vrchol - pretože všetko vyzerá tak skutočne.” Yiny a Leon prezradili, že svoj obsah natáčajú dvakrát až trikrát týždenne, no stále si nájdu čas na s*x aj mimo kamier – čo je podľa nich výlučne pre ich potešenie, a nie pre zvedavé oči.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. júl 2024 10:29