Fetiše budúcnosti.Brainee/Canva/
StoryEditor

Fetiše budúcnosti. Čo v predstavách nahradí sexi zdravotné sestry? Aj naše sexuálne preferencie sa dobou menia

Michal Čiernik01.06.2024., 12:00h

Stále dokonalejšia virtuálna realita so sebou prináša čoraz širšie možnosti využitia. Jednou z nich je aj virtuálna pornografia.

Lajkuj Brainee.sk na

Sex vo virtuálnej realite je stále považovaný za tabu. Rozširovanie VR zariadení a virtuálneho prostredia však bude postupne otvárať dvere aj do tejto trinástej komnaty.

Ako bude vyzerať budúcnosť sexu, vzťahov a lásky, odhadol futurológ Tom Cheesewright vo svojej najnovšej správe.

image

Dievča zomrelo len týždeň po diagnóze, vedci virtuálne umožnili mame rozlúčiť sa s ňou. Sme bližšie ku komunikácii so zosnulými?

Ako sa virtuálna realita stáva čoraz rozšírenejšou, Cheesewright naznačuje, že naše fetiše sa budú odkláňať od tradičnejších variant zdravotných sestier a hasičov. „Namiesto toho budeme fantazírovať o realistických elfoch a mimozemšťanoch,“ tvrdí podľa Daily Mail.

Vo svoje správe sa zameral na vývoj sexu a vzťahov v najbližších 50 rokoch. „Použil som upravený proces plánovania scenárov. Začal som s niektorými dnešnými prevládajúcimi trendmi, natiahol som ich na päťdesiatročný horizont a predstavil som si, ako by svet mohol vyzerať v tomto bode,“ vysvetlil futurista.

Sex vo virtuálnom prostredí

Jednou z kľúčových predpovedí Cheesewrigh je, že budeme mať viac sexu vo virtuálnom prostredí. „Pokračujúca integrácia technológie do nášho každodenného života nám umožní tráviť väčšinu dní v digitálnom prostredí,“ predpovedal.

image

Jednou z kľúčových predpovedí Cheesewrigh je, že budeme mať viac sexu vo virtuálnom prostredí.

X/Otro_androide/

„Pravdepodobne pôjde o zmiešanú realitu, ktorá bude obsahovať digitálne objekty, avatary a umelé inteligencie premietané do nášho fyzického okolia prostredníctvom inteligentných okuliarov alebo šošoviek. Zrejme tam bude obrovské množstvo sexuálneho obsahu,“ prezradil výskumník, podľa ktorého toto rozšírenie technológie VR vytvorí zaujímavé príležitosti.

VR umožní podľa vedca ľuďom prepísať svoje okolie do „ultimátnej fantázie“, pričom ako príklad spomenul realistických elfov alebo mimozemšťanov. „Integrácia fyzického a digitálneho materiálu vytvorí úplne nové možnosti,“ dodal Cheesewright podľa ktorého budeme mať okrem toho v budúcnosti oveľa viac partnerov ako dnes.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. júl 2024 02:16