Sean ”Diddy” CombsReuters/Steve Marcus
StoryEditor

VYSVETĽUJEME Kauza a konšpirácie okolo rapera Diddyho. Hovorí sa o gigantickej vražde, zneužívaní Biebera aj zabití kráľa popu

Antiyoutuber30.09.2024., 14:00h

Kauza okolo známeho rapera Diddyho teraz výrazne rezonuje na sociálnych sieťach. Ľudia špekulujú, že mohol byť zapletený do úmrtia niekoľkých známych osobností. Zoznam celebrít, ktoré sa údajne zúčastnili jeho zvrhlých večierkov, je rozsiahly. Niektorí používatelia sociálnych sietí dokonca špekulujú, že jednou z Diddyho obetí mohol byť aj populárny spevák Justin Bieber.

Lajkuj Brainee.sk na

Veľa slávnych celebrít z USA čelí teraz vážnemu problému. Na sociálnych sieťach sa šíri zoznam známych osobností, ktoré sa údajne zúčastnili večierkov rapera P Diddyho, celým menom Seana Combsa. Tento zoznam je pomerne rozsiahly a zahŕňa mená ako Beyoncé, Jay-Z, Leonardo DiCaprio, Kim Kardashian a mnoho ďalších, píše portál Antiyoutuber.

Na týchto akciách malo údajne dochádzať k vážnym zvrhlostiam, vrátane zneužívania maloletých. Každým dňom sa predovšetkým na TikToku objavujú nové špekulácie týkajúce sa tohto prípadu. Veľkú pozornosť vzbudzujú aj tvrdenia, že Diddy a Jay-Z mohli mať podiel na úmrtí slávnych umelcov, ako bol napríklad Michael Jackson.

image

VIDEO Príde aj o posledných fanúšikov? Kanye West pristál v Moskve, údajne má odohrať koncert a stretnúť sa s Putinom

Polícia má všetky záznamy

Diddy si mal cez bezpečnostné kamery natáčať všetky svoje večierky. K záznamom z nich sa teraz dostala polícia a ľudia na sieťach len čakajú, aké hviezdy pôjdu ku dnu. K celej kauze sa tak postupne vyjadruje aj množstvo populárnych celebrít zo sveta. 

„Ja som nikdy nebol na Diddyho párty. Nemusíte sa báť, že nás uvidíte na tých nahrávkach,“ povedal slávny raper Ice Cube. Na jednom videu z Diddyho večierka je vidieť slávny herec a zabávač Kevin Hart, ako sedí na vírivke s niekoľkými slečnami, pričom jednej v jeden moment začnú horieť vlasy, ktorými zavadila o sviečku. 

image

Sean "Diddy" Combs

Reuters/Jane Rosenberg

„Wow, tak toto som fakt nečakal,“ reaguje na tento záznam jeho kamarát a známy herec Dwayne Johnson. „Vyzerá to tak, že veľa ľudí z tejto sféry má veľa vecí, ktoré by mali ľutovať,“ reaguje raper Eminem.

Aktuálne sa však najviac preberá špekulácia, že Diddy spoločne so známym hudobníkom Jay-Z-em mohli mať prsty v úmrtí niekoľkých slávnych osobností. Obaja sa údajne dobre poznali a podľa týchto špekulácií sa rozhodli, že Jay-Z preslávi svoju manželku, speváčku Beyoncé.

Konšpirácie

Na sociálnych sieťach sa diskutuje o tom, že Diddy mal údajne zavraždiť jej rivalov, ako boli napríklad Michael Jackson, Tupac, Lisa Lopes alias Left Eye alebo Aaliyah. Ľudia na sieťach sa odvolávajú aj na pieseň umelca J. Colea „She Knows“ (pozn. red.: „ona to vie“), v ktorej má údajne rapovať o tom, že Beyoncé dobre vedela, čo Diddy urobil. 

image

Bruno Mars, Nicolas Cage či 50 Cent. Tieto celebrity nevedeli narábať s peniazmi a o všetko prišli

„Jediná zlá vec na hviezde je, že zhorí. Odpočívaj v pokoji Aaliyah. Odpočívaj v pokoji Left Eye. Michael Jackson, uvidíme sa, hneď ako umriem,“ rapuje J. Cole.

Dokonca sa špekuluje aj o tom, že Diddy mohol zneužiť známeho speváka Justina Biebera. Tieto špekulácie vyvolali zábery, na ktorých raper stojí vedľa vtedy pätnásťročného Biebera a spomína, že s ním strávi nasledujúcich štyridsaťosem hodín plných zábavy. Podľa mnohých ľudí je na videu vidieť, aký je Bieber veľmi nervózny a je zjavné, že má z Diddyho veľký strach.

image

Sean "Diddy" Combs

TASR/AP/Invision/Jordan Strauss

Zadržanie

Amerického rappera a hudobného producenta Seana Diddyho Combsa zadržali policajti na Manhattane v polovici septembra. Stalo sa tak po podaní niekoľkých žalôb týkajúcich sa sexuálneho napádania, pripomenula agentúra AFP. Podrobnosti obvinení, na základe ktorých bol Diddy Combs zadržaný, sľúbil prokurátor Damian Williams oznámiť neskôr.

Hudobníkov advokát Marc Agnifilo vyhlásil, že raperovi priaznivci „sú sklamaní rozhodnutím úradu prokurátora, ktorý pokračuje v tom, čo pokladáme za nespravodlivé prenasledovanie“. Zároveň zdôraznil, že jeho klient „spolupracuje pri vyšetrovaní“ a „teší sa na očistenie svojho mena pred súdom“.

image

VIDEO Nigérijský hip-hopový producent spojil rap so slovenským folklórom. Kolo sa postaral o neskutočne znejúcu bombu

Päťdesiatpäťročný trojnásobný držiteľ ceny Grammy všetky obvinenia odmieta a jeho právnici skôr podanej žaloby označili za „nechutné“ a „nepodložené“ pokusy dostať sa k peniazom.

Tisíce fľašiek detského oleja

Americkí federálni agenti v marci vykonali razie v domoch spojených s Diddvm v Los Angeles av Miami. Podľa amerického ministerstva pre vnútornú bezpečnosť (DHS) domové prehliadky súviseli s „prebiehajúcim vyšetrovaním“ v New Yorku, Los Angeles a Miami. V jednom dome sa napríklad malo nájsť tisíc fľaštičiek detského oleja.

image

Sean "Diddy" Combs

Reuters/Lucas Jackson

Combs, predtým známy ako Puff Daddy, čelí niekoľkým občianskoprávnym žalobám, v ktorých je obviňovaný zo sexuálneho vykorisťovania, sexuálneho zneužívania a znásilnenia.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. október 2024 11:58