FollowTheFlow/stock.adobe.com
StoryEditor

Kúpanie v zlatej vani alebo spanie v Popoluškinom koči? Také je extravagantné bývanie celebrít

PR článok16.09.2024., 00:00h

Štýlové obklady, zladený nábytok, trendy bytové doplnky. Tak si asi väčšina z nás predstaví moderný interiér. Niektorí ľudia sa ale s klasikou neuspokoja a túžia po extravagancii. Poďme sa pozrieť, aké výstrelky nájdeme v domácnostiach celebrít.

Lajkuj Brainee.sk na

Okázalý luxus

Najskôr nahliadneme do kúpeľne jedného bývalého boxera a milovníka luxusu. Mike Tyson si rád dopraje relax vo vani, preto si s manželkou nechali vyrobiť vaňu zo zlata. ˇČi si do nej boxerský šampión leje med a oslie mlieko ako Kleopatra, to nevieme, ale každý kúpeľ je určite doslova oslnivým zážitkom.

Tiež svetovo preslávená podnikateľka a milovníčka luxusu Ivana Trump svoj newyorský dom vybavila množstvom zlata. Okrem drahého kovu alebo napríklad ružového mramoru mala záľubu aj v kožušinách. Preto si knižnicu vyzdobila kompletne celú leopardím vzorom. Tapety, závesy, nábytok, doplnky, všetko zdobí koža leoparda.

Pri zvieracích motívoch ešte zostaneme, pretože za zmienku určite stoja extravagantné doplnky americkej tanečnice Dity Von Teese. Táto dáma si totiž na klasické dekorácie rozhodne nepotrpí a svoj dom si vybavila vypchanými zvieratami. V jej obývacej izbe tak môžete naraziť na tigra či opicu, v spálni postávajú vypchaté labute. Slabosť pre bizarnosť má určite Dita v krvi, pretože v minulosti bola vydatá za Marilyna Mansona.

Vybavenie pre tých najmilovanejších

Nielen seba, ale aj svojich blízkych celebrity rady rozmaznávajú. A tak niet divu, že extravagantné vybavenie kupujú svojim deťom či maznáčikom. Keď sa americkej speváčke Beyoncé a raperovi Jay-Z narodila dcéra Blue Ivy, zaobstarali jej rodičia postieľku v tvare Popoluškinho kočiara a hojdacieho koňa vyrobeného zo zlata. Na kŕmenie dievčatku kúpili vysokú stoličku zdobenú krištáľmi.

Paris Hilton sa zasa rozhodla investovať do bývania pre svoju čivavu. Viac než psiu búdu ale výsledok pripomína letné sídlo. V jej psom domčeku nechýba kúrenie a klimatizácia a samozrejme štýlové vybavenie vrátane lustra a elegantného nábytku.

IMG

Sochy a sošky môžu plniť funkciu vkusnej dekorácie, ale aj poriadneho výstrelku, keď si ich rozhodnú zaobstarať milovníci extravagancie.

Slovenský rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina Alagič sa sochami obklopujú radi. Zvláštnu bielu sochu zamračeného mužíčka s obrovskou hlavou si vystavili na komodu a počas Vianoc si domov nasťahovali dokonca sochu zlatej gorily so striebornými parohmi.

Veľmi ikonickú sochu vlastní speváčka Adele. Keď si od Sylvestera Stalloneho kupovala letné sídlo v L.A., trvala na tom, že socha filmového Rockyho musí na pozemku zostať. Adele sa považuje za veľkú fanúšičku filmu Rocky, preto bola pre ňu socha príjemným bonusom k domu.

V zlatých sochách našiel zaľúbenie americký rapper a producent DJ Khaled. Ten dokonca navrhol vlastnú kolekciu zlatých bytových doplnkov, medzi ktorými je okrem sôch levov napríklad aj trón.

Hravé kuriozity

Aby sme ale tému odľahčili, našli sme aj niekoľko celebrít, ktorým výstredné zlaté vybavenie nič nehovorí a radšej si domácnosť vybavili hravými bytovými doplnkami.

Tenistka Serena Williams si zaobstarala stoličku vyrobenú z plyšových postavičiek Elmo. Zdá sa, že Serena je fanynkou seriálu Sesame Street, a asi sa vďaka týmto bytovým doplnkom vracia do detstva.

To americký podnikateľ Bill Gates prejavil ešte o trochu väčší zmysel pre hravosť, keď si vo svojom dome nechal postaviť špeciálnu skákaciu miestnosť. Vysoké stropy, trampolíny namiesto podlahy... Kto by to bol na tohto seriózneho pána povedal?

Extravagancia u vás doma

Ak vás článok inšpiroval a tiež uvažujete o zaobstaraní si nejakej tej kuriozity, nebojte sa experimentovať. Aj drobný výstrelok môže interiéru vdýchnuť novú dušu. Obrovské množstvo dekorácií aj nábytku nájdete vo vyhľadávači FAVI. Len pamätajte, že menej môže byť niekedy viac, a že vysoká cena vždy nezaručí aj vysokú kvalitu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. september 2024 09:35