Pozri si zoznam top letných kín v Bratislave a okolí.Facebook/Letne Kino Na Kuchajde/
StoryEditor

Amfiteátre so sebou prinášajú atmosféru aj filmy zdarma. Pozri si zoznam top letných kín v Bratislave

Michal Čiernik15.07.2024., 10:00h

Nemáš rád preplnené kinosály a vždy, keď je to možné, tak si vonku na vzduchu? V Bratislave si môžeš užiť dobrý film pod večernou oblohou hneď na niekoľkých miestach.

Lajkuj Brainee.sk na

Vybrať si môžeš hneď z viacerých letných kín, či už podľa toho, ktoré je pre teba najbližšie, alebo podľa ponuky filmov.

Každý utorok po zotmení, v júli je to od deviatej hodiny večer, si môžeš zadarmo užiť príjemný filmový zážitok na Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere. Kino sa nachádza v Areáli hier Radosť Štrkovec v Ružinove. Ten okrem spomínaného premietania ponúka najväčšie detské ihrisko v Bratislave a celoročné športové aktivity. Kompletný program nájdeš na ich facebookovej stránke.

image

Každý utorok po zotmení, v júli je to od deviatej hodiny večer, si môžeš zadarmo užiť príjemný filmový zážitok na Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere.

Facebook/Martin Chren Starosta Ruzinova/

Každú stredu sa potom môžeš schladiť v letnom kúpalisku Mičurín pod Slavínom a ôsmej večer si na amfiteátri v areáli Mičurin – Ekoiuventa pozrieť za dobrovoľný príspevok dobrý film.

image

Od tých jednoduchých trás aj pre začiatočníkov, až po náročnejšie stúpania. Toto sú najkrajšie cyklotrasy na Slovensku

Spojiť príjemný filmový večer s kúpaním môžeš aj v Letnom kine na Kuchajde. Každú stredu a v sobotu v júli od pol desiatej a v auguste od desiatej budú premietať filmy, ktoré si dokonca môžu diváci svojim hlasovaním sami vybrať. Najbližšie môžeš rozhodnúť, či na Kuchajde pôjde upírska hororová komédia Renfield, alebo tragikomédia A máme, čo sme chceli.

Premietanie na streche obchodného domu

Vo štvrtok si zase môžeš pozrieť film priamo na streche nákupného domu Central. V príjemnom zelenom prostredí si každý štvrtok do 22. 8. môže od 19:30 pozrieť filmové trháky ako Rýchlo a zbesilo 10, Dunu: druhú časť, najnovšiu adaptáciu Grófa Monte Christa či slovenský film Smršť.

Na záver týždňa si môžeš z bratislavských kín vyberať. Každý druhý piatok v júli od deviatej a v auguste od pol deviatej premietajú filmy pred Domom kultúry v Dúbravke. A za Domom kultúry Lúky v Petržalke zase premietajú každý piatok o deviatej.

Zadarmo si v piatok môžeš pozrieť dobrý film v lone prírody v Parku SNP v Líščom údolí. Pre návštevníkov si dokonca organizátori pripravili aj občerstvenie deky a repelenty. Pekný piatkový večer s kinom zadarmo môžeš vyskúšať aj v zrekonštruovanom voľnočasovom areáli s amfiteátrom v Knižkovej doline v Rači.

Letné kino v kaštieli 

Pre milovníkov histórie a dobrého kinematografického zážitku sa na letné kino premení nádvorie zrekonštruovaného renesančného kaštieľa v sídle Malokarpatského osvetového strediska v Modre. Každú prázdninovú stredu od deviatej večer si môžeš obľúbený film vychutnať s pohárom dobrého vínka. Vstup na premietanie stojí päť eur a zľavnený tri eurá.

Priestory historickej pamiatky využili na premietanie filmov aj v Malackách. V Pállfyovskom kaštieli púšťajú filmy každú nedeľu a stredu o deviatej večer. Najnovšie hollywoodske trháky ako Deadpool & Wolverine či Ja, zloduch 4 si zase môžeš pozrieť v letnom kine v Parku oddychu pri Slnečných jazerách v Senci. Na dobrý film sem môžeš prísť každý jeden deň o štvrť na desať večer.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. september 2024 05:01