Rozprávková dedinka v Chorvátsku.Facebook/Krka Fairytale Village/
StoryEditor

FOTO Rozprávková dedinka v Chorvátsku. Ubytovať sa môžeš v dome v tvare hríbu či tekvice

Michal Čiernik14.07.2024., 09:00h

Ubytovanie ako v čarovnej rozprávke môžeš zažiť len kúsok od ešte krajšej prírody chorvátskeho národného parku Krka.

Lajkuj Brainee.sk na

Dovolenku v Chorvátsku nemusíš tráviť len pri mori. Obľúbená dovolenková destinácia má totiž aj nádherné národné parky, a jedným z najkrajších je Národný park Krka.

image

Rodisko Harryho Pottera či chata Tonyho Starka? Airbnb ponúka ubytovanie v slávnych domoch

Jeho súčasťou je rieka Krka s polu s Visovackým jazerom. Park ponúka jedinečnú a unikátnu sústavu perejí, kaskád a vodopádov, pod ktorými sa môžeš okúpať. Jednou z najpopulárnejších atrakcií je ostrov Visovac v strede jazera, kde je postavený františkánsky kláštor s knižnicou a nádherným parkom.

Tieto nádherné scenérie si pritom všetkom môžeš vychutnať spolu s ubytovaním ako v rozprávke. Na Airbnb si totiž môžeš rezervovať jeden z troch čarovných domčekov v Krka Fairytale village.

V krásnom hríbovom domčeku sa budeš cítiť ako v čarovnom svete Šmolkov. Ubytovanie ponúka dve spálne – jednu s manželskou posteľou a jednu až s tromi prístelkami. Vo vnútri je aj kúpeľňa, plne vybavená kuchynka, televízia či detská postieľka s hračkami a knižkami.

image

Na Airbnb si totiž môžeš rezervovať jeden z troch čarovných domčekov v Krka Fairytale village.

Facebook/Krka Fairytale Village/

Ako popoluška sa zase budeš cítiť v domčeku v tvare obrovskej tekvice. Hosťom ponúka jednu spálňu pre štyroch ľudí, kuchyňu, WC a kúpeľňu so sprchovacím kútom. Návštevníci majú k dispozícii aj vonkajší gril a ohnisko.

Trojicu domčekov uzatvára rozprávkový hrad s dvomi spálňami, obe s manželskými posteľami. Ponúka tiež plne vybavenú kuchyňu a kúpeľňu. Noc v jedinečných domoch zahŕňa bezplatný internet, klimatizáciu, kúrenie, parkovanie, grilovanie a využívanie okolitej záhrady a sadu.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. september 2024 03:00