Muži odhalili, čo im vadí na ženáchBrainee x Canva
StoryEditor

Zlé správanie sa k čašníkom či ženy bez koníčkov. Muži sa podelili, čo im na opačnom pohlaví najviac prekáža

Nikola Michalkova15.04.2024., 11:00h

Sme rôzni a niekedy sa jednoducho stane, že si ľudia nerozumejú. Občas sa ale skrátka stane, že si za to môžeme aj my.

Lajkuj Brainee.sk na

Hľadanie vzťahov v dnešnej dobe už hádam ani nemôže byť náročnejšie. Ženám niečo vadí na mužoch, mužom zase niečo na ženách. Muži ale teraz prezradili, čo ich na ženách dokáže skutočne rozčúliť. Robíš niektorú z týchto vecí aj ty?

Žiadne úsilie

Na portáli Yahoo sa množstvo mužov vyjadrilo k otázke, čo im na ženách najviac prekáža. Používateľ sa vyjadril, že mu najviac prekáža, keď žena neukáže záujem.

image

Ženy nás odmietajú, ghostujú, nemáme chuť randiť. Hovoria muži o zoznamkách

„Ak mi nedá nejakým spôsobom najavo, ako sa so mnou cíti potom, čo som jej dal najavo, ako sa cítim s ňou, prestanem sa s ňou stretávať. Stáva sa to dosť často a o týždeň neskôr sa ma len pýtajú, prečo som s nimi prestal tráviť čas,“ hovorí.

Ďalšou vecou, ktorú spomenul iný používateľ je, keď má žena hrubé a ponižujúce správanie, najmä ak sa správa agresívne, píše sa na portáli Yahoo.

Bez koníčkov

Mať svoj koníček, niečo, čomu sa človek venuje, je v živote naozaj dôležité. Zdá sa, že ďalší používateľ to vyžaduje aj od žien. Obáva sa totiž, že pokiaľ ženy nemajú žiadne záľuby, vyžadujú si plnú pozornosť, a ako hovorí, to im môže znemožniť venovať sa tomu, čo majú radi.

image

Vzťahy môžu byť poriadne náročné

Dreamstime

„Negativita je ďalšia vec. Nie všetky dni sú dobré, ale ľudia, ktorí sa sťažujú na každý detail, aj keď by ich deň väčšina považovala za skvelý, sú na obťaž,“ dodáva.

Ďalším „red flagom“ pre mužov je, keď sa ženy nedržia rovnakých štandardov ako muž. „Nechcem povedať, že úlohy a povinnosti každej strany musia byť v danom vzťahu úplne rovnaké, ale najhoršie je, keď sa žena správa určitým spôsobom, má nejaký postoj, ale hnevá sa, keď sa tak správa aj muž,“ vysvetľuje.

Profil na zoznamke

Zoznamovacie aplikácie sú tiež celkom rozšírené. Ľudia si na profil môžu uviesť čokoľvek. Niektoré ženy sa rozhodnú uviesť kvality, aké by mali mať muži. A to jeden používateľ nevníma pozitívne. „Keď je ich zoznamovací profil zoznamom vlastností, ktoré chcú od muža, ale nehovoria nič o tom, aké sú alebo čo prinášajú do vzťahu,“ opisuje.

image

Umelej inteligencie sme sa pýtali, ako zaujať na prvom rande. Aké rady má sexistický ChatGPT pre nezadaných?

Komunikácia je kľúčom v každom vzťahu, či ide o partnerský alebo priateľský. Aj používateľ, ktorý sa podelil s tým, čo mu najviac prekáža, komunikáciu vníma ako veľmi dôležitú. „Ak niečo chceš alebo nechceš, vyjadri to jasne, bez dvojzmyselnosti. Ak ide o dôležitú vec a druhá osoba to nechápe, sadni si s ňou v neemocionálne vypätej situácii, upozorni ju, že budeš hovoriť o niečom vážnom, a potom to s ňou preberaj, kým to nepochopí,“ vysvetľuje.

Pre mužov je tiež dôležité aj správanie žien. „Správať sa k ľuďom, ako sú čašníčky, barmani alebo pokladníčky, ako k úplnému odpadu je obrovský red flag a ukazuje to, aký typ človeka v skutočnosti je,“ myslí si.

Komentovanie druhých žien je tiež niečo, s čím sa každý určite stretol. Ďalší používateľ hovorí, že sa mu to nepozdáva. „Nevšimol som si, aký top má tá žena na sebe, kým ma na to neupozorní, ale aj keď som si to teraz všimol, stále to nie je také nevkusné ako tie reči, ktoré vypúšťa z úst,“ hovorí.

image

Muž

Brainee x Canva

Písanie jej ex

Rozchody bývajú náročné a stáva sa, že ženy sa z toho niekedy tak celkom nedostanú. Ale keď to trvá už dlhšiu dobu, aj pre ostatných mužov to nemusí byť príjemné. „Romantizovanie alebo neschopnosť preniesť sa cez svojich bývalých a odmietanie prestať si s nimi písať, pretože sú pre nich stále dôležití,“ uvádza svoj názor ďalší z mužov..

Dovolenky majú byť o oddychu, trávení čas so svojim priateľom a zbieraní spomienok. Žijeme ale v dobe Instagramu, a tak odísť bez poriadnej fotografie nepripadá do úvahy. Svoju skúsenosť napísal aj ďalší používateľ.

image

Carrie Kirsten o svojich bývalých: Jeden ma udrel, druhý zo mňa ťahal peniaze. Obaja sa bránia, ona zverejňuje dôkazy

„Nedávno som navštívil Santorini. Jeden večer som si dal večeru v podniku s výhľadom na ostrov. Stratil som prehľad o tom, koľko dievčat tam dotiahlo svojich priateľov, aby ich fotografovali v desiatkach póz. Správať sa k ľuďom vo svojom živote ako k rekvizitám alebo neplatenému štábu len preto, aby na sociálnych sieťach vyzerali očarujúco, je skutočne odporné,“ hovorí.

ANKETA
Súhlasíš s týmito mužskými pripomienkami?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 15:32