Powerade je oficiálny športový nápoj Olympijských hier, vyvinutý v spolupráci s odborníkmi na športovú výživu.
StoryEditor

Powerade Golden Mango: Chuť, ktorá inšpiruje k víťazstvu

26.08.2024, 13:16
Autor:
redred

Spoločnosť Coca-Cola rozširuje svoje portfólio izotonických nápojov Powerade o novú príchuť – Golden Mango.

Tento športový nápoj je navrhnutý na hydratáciu a doplnenie elektrolytov počas fyzickej aktivity a je tak ideálny nielen pre športovcov, ale aj pre všetkých, ktorí sa venujú náročným fyzickým aktivitám. Powerade zároveň pomáha doplniť potrebné látky, ak je váš pitný režim zanedbaný. 

Unikátne zloženie Powerade

Powerade je oficiálny športový nápoj Olympijských hier, vyvinutý v spolupráci s odborníkmi na športovú výživu. Tento izotonický nápoj pomáha telu dopĺňať kľúčové minerály, ako sú sodík, draslík, horčík a vápnik, ktoré sú nevyhnutné na správne fungovanie nervovej sústavy a svalstva. Powerade je ideálnym doplnkom pri vysokých vonkajších teplotách, fyzickej námahe alebo pri nedostatku času na pravidelnú hydratáciu.

Podpora a kampaň pre Powerade 2024

Podpora značky Powerade v Česku a na Slovensku zahŕňa tento rok rozsiahlu kampaň zameranú na sociálne siete, digitálne médiá a spoluprácu s influencermi. Powerade sa zároveň spája s tými najväčšími športovými udalosťami. V roku 2024 sa stal oficiálnym športovým nápojom Českej hokejovej reprezentácie, EURO 2024 a Olympijských hier v Paríži 2024. Powerade je tiež súčasťou vernostnej kampane spoločne s portfóliom vody Natura. Kódy pod etiketou nápojov umožnia spotrebiteľom zapojiť sa do súťaží a vyhrať zaujímavé ceny.

„Teší nás, že môžeme našim spotrebiteľom predstaviť novú príchuť Powerade Golden Mango, ktorá spája osviežujúcu chuť s nutričnými výhodami. Táto novinka posilňuje našu pozíciu na trhu a poskytuje športovcom aj aktívnym ľuďom ďalšiu možnosť, ako podporiť svoj výkon a zostať hydratovaní. Veríme, že Golden Mango osloví široké spektrum spotrebiteľov svojou unikátnou chuťou a praktickým balením,“ hovorí Jiří Kopejtko, marketingový manažér značky Powerade Coca-Cola HBC ČR a SR.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. október 2024 12:44