Letné podcasty Braňa Závodského otvára epizóda so slovenským diplomatom Rastislavom Káčerom a publicistom Borisom Zalom.
StoryEditor

Pozvanie Braňa Závodského do letného podcastu prijali Martin Škrteľ, Boris Zala aj Ivana Šáteková

06.08.2024, 10:10
Autor:
redred

Obľúbený program s názvom Braňo Závodský Naživo sa do éteru vráti opäť v septembri. 

Poslucháči Rádia Expres si počas dovolenkového obdobia môžu vypočuť špeciálny podcast Braňa Závodského, v ktorom sa postupne vystrieda množstvo zaujímavých hostí. 

„Témy budú rôzne, napríklad zdravotníctvo, zahraničná politika, ale aj trestný zákon či hudba, umenie a šport,“ prezradil známy rozhlasový moderátor. 

Letné podcasty Braňa Závodského otvára epizóda so slovenským diplomatom Rastislavom Káčerom a publicistom Borisom Zalom. 

Každý z rozhovorov bude dostupný aj ako video na oficiálnom YouTube kanáli Braňo Závodský Naživo, ale aj na stránke Podmaz.sk a rovnako v ďalších podcastových aplikáciách. 

Letné podcasty vznikajú v multimediálnom štúdiu Bauer Media Slovakia a za mikrofónom sa objavia aj umelkyňa Ivana Šáteková alebo aj hudobník Vec či futbalista Martin Škrteľ.

Podcastový maratón s Braňom Závodským vyvrcholí na Kremnických gagoch, a to 25. augusta verejnou nahrávkou so sociologičkou a vysokoškolskou pedagogičkou Ivetou Radičovou. 

Relácia Braňo Závodský Naživo sa do éteru najpočúvanejšieho slovenského rádia vráti opäť začiatkom septembra, pričom dostane zmodernizovanú zvučku. 

Rádio Expres sa v júnovom prieskume Agentúry IPSOS dostalo na druhú priečku najdôveryhodnejších médií na Slovensku. Dôveru mu vyslovilo takmer 60% opýtaných. 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. september 2024 23:13