Hlavné postavy seriálu Jana Kolesárová a Marián Mitaš. 
StoryEditor

Nečakaný ťah. Jojka už teraz streamuje svoj jesenný televízny seriál Kriminálka Kraj 2

19.07.2024, 15:26
Autor:
redred

Už od 18. júla 2024 ponúka JOJ Play exkluzívne v balíku Premium každý týždeň jednu časť novej série temného a obľúbeného kriminálneho počinu.

Nové časti, nové postavy, nové príbehy, k tomu stará známa dvojica vyšetrovateľov, obľúbený patológ, napätie, nadhľad aj humor. To všetko prináša druhá séria Kriminálky Kraj. Tajmné príbehy a vraždy sa budú znovu odohrávať na Záhorí, v kraji, ktorý sám žije svojím tempom, má svoju vôňu a chuť.

image

Krimálka Kraj vo svojej druhej sérii prichádza s ďalšími zaujímavými a záhadnými krimi prípadmi zo Záhoria.

Kriminálka televízie JOJ je zasadená do fiktívneho oddelenia krajskej kriminálnej polície. Už v prvej sérii sa diváci dočkali zaujímavých prípadov, v ktorých trestné činy síce páchali obyčajní ľudia, ale s ich vykonaním, alebo so zahladením stôp si dali riadnu námahu.

image

Krimálka Kraj vo svojej druhej sérii prichádza s ďalšími zaujímavými a záhadnými krimi prípadmi zo Záhoria.

Mužsko-ženská ústredná dvojica vyšetrovateľov Jano a Zuzana tak vždy stojí oproti inteligentnému páchateľovi. Sami pritom nie sú žiadni superhrdinovia, ale bežní ľudia so svojimi osobnými aj pracovnými problémami.

image

Hlavné postavy seriálu Jana Kolesárová a Marián Mitaš. 

Desať nových prípadov bude vyšetrovať rovnaká dvojica policajtov Zuza (Jana Kolesárová) a Jano (Marián Mitaš). No dostanú nového šéfa Richarda Barana (Michal Ďuriš), ktorý je dobrým priateľom patológa Benjamína Sásika (Miroslav Noga).

image

Natáčanie Kriminálky Kraj 2.

Do tímu vyšetrovateľov pribudne aj vyšetrovateľka Adela Lukáčová (Barbora Bezáková), nad ktorou drží ochrannú ruku samotný náčelník.

image

Krimálka Kraj vo svojej druhej sérii prichádza s ďalšími zaujímavými a záhadnými krimi prípadmi zo Záhoria.

V desiatich častiach budú naši hrdinovia riešiť zaujímavé kriminálne príbehy ako záhadné zmiznutie partie teenagerov, vyšetrovanie vraždy scenáristu sci-fi seriálu, pátranie po známom moderátorovi politickej diskusie, vraždu vojaka pri historickej rekonštrukcii popravy, zamotaný prípad neskutočne bohatého vizionára až po prípad sériového vraha.

image

Natáčanie druhej série Kriminálky Kraj.

Pracovný a súkromný život vyšetrovateľov sa nikdy nedá celkom oddeliť a tak sa ich osudy prepletajú s vyšetrovaním, ich blízki sa dostávajú do pozornosti páchateľov a v mene pomsty aj do ohrozenia života. Najviac problémov v tejto sérii spôsobí Zuzanin a Petrov (Adrián Jastraban) syn Jonáš (Richard Labuda).

image

Kriminálka Kraj 2 v plnom zložení kriminalistov.

Ten sa dostane do priamej konfrontácie so sériovým vrahom a tento stret prinesie ťažké následky nielen pre Jonáša, ale aj pre celé oddelenie, ktoré musí bojovať s časom pri zastavení páchateľa a tiež o svoju povesť a celú budúcnosť.

O postavách:

image

Jana Kolesárová ako Zuza Vicenová a Marián Mitaš ako Jano Tesár.

Jana Kolesárová/Zuza Vicenová fyzicky zdatná vyšetrovateľka,ktorá zvláda exmanžela, ktorý bol jej šéfom (Adrián Jastraban) a má s ním na diaľku dobrý vzťah. Ťažšie to má s dospelým synom Jonášom, ktorý sa vrátil z ciest po svete a akoby si doma nevedel nájsť svoje miesto. Snaží sa byť aj dobrá vyšetrovateľka aj mama, ale v jednej chvíli sa jej všetko vymkne z rúk.

Marián Mitaš/Jano Tesár po problémoch s alkoholom a doriešení tráum s bývalou priateľkou sa zaplietol s kolegyňou Zuzou. Ich vzťah sa však nikam neposunul a Jano začína novú sériu s novou partnerkou, ktorú zatiaľ pred Zuzou tají. Vo chvíli keď sa musí vrátiť do minulosti svojej novej partnerky sa už nedá vyhnúť tomu, aby sa do prípadu zapojila aj Zuza a celé oddelenie.

image

Michal Ďuriš ako náčelník Richard Baran.

Michal Ďuriš / náčelník Richard Baran je nový šéf kriminálky a dlhoročný kamarát patológa Benjamína Sásika (Miro Noga). Praktik a policajt zo starej školy, ktorý má problém s modernými technológiami, je však vždy nad vecou. Má rád pokoj, neznáša tlaky zhora, papierovačky a nové nariadenia a smernice. Je ženatý, má dcéru Elu a drží ochrannú ruku nad ďalšou novou postavou – Adelou Lukáčovou (Barbora Bezáková).

image

Novú postavu vyšetrovateľky Adely Lukáčovej hrá herečka Barbora Bezáková. 

Barbora Bezáková /Adela Lukáčová je nová vyšetrovateľka a expertka na IT, je extrémne inteligentná a rozumie všetkému modernému. Výborne sa orientuje v modernej dobe a IT, no nie je uzavretá iba do online sveta, vníma medziľudské vzťahy rovnako ako drobné detaily na mieste činu. Má problémového brata a je bývalá spolužiačka náčelníkovej dcéry Ely.

image

Richard Labuda.

Richard Labuda/Jonáš Vicen, pôjde o syna Zuzy (Jana Kolesárová) a jej exmanžela Petra (Adrian Jastraban), bývalého šéfa kriminálky. Jonáš je šikovný, ale trochu stratený. Do deja druhej série sa vracia po návrate z potuliek po svete a po rozchode s bývalou priateľkou Kikou. Užíva si mladosť, voľnosť a luxus „mama hotelu“. Zuza sa však postará o to, aby začal brať svoje povinnosti vážne. On sa zasa postará o najväčší prípad, ktorý bude musieť jeho mama v druhej sérii vyriešiť.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
30. august 2024 16:18