StoryEditor

Sú Mama na prenájom a Druhá šanca kvôli úmrtiu Dana Heribana v ohrození?

24.05.2023, 18:54
Autor:
michmich

Komediálny aj dramatický talent Daniela Heribana si získal fanúšikov filmov, seriálov i divadelných predstavení. Čo bude s projektami, na ktorých pracoval? A odíde jeho manželka z podvečerného romantického seriálu?

Slovensko dnes ráno zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku 43 rokov nás opustil mladý populárny herec Daniel Heriban. Poslednýkrát mal vydýchnuť v stredu 24. mája ráno vo svojom dome vo Svätom Juri. Herca trápili zdravotné komplikácie, preto mal deň predtým navštíviť nemocnicu s bolesťami v chrbte a dnes ráno znovu kvôli pretrvávajúcim bolestiam ku nemu privolali záchranku. Záchranári mu po príchode ale už nedokázali pomôcť, keďže ešte pred ich príchodom malo u neho prísť ku zástave srdca.

image

Matóda Markovič Hojer.

Uprava scenáre Druhej šance?

Spevák a Herec natáčal hlavne pre televízneho lídra populárne a sledované projekty. Osem rokov bol tvárou komediálneho seriálu Horná Dolná, ktorý minulý rok prestala Markíza vysielať a zároveň sa stal jednou z hlavných postáv nového minuloročného televízneho hitu.

V adaptacii talianskeho seriálu z lekárskeho prostredia Druhá šanca hral postavu primára psychiatrie Erika Hatinu. Objavil sa v oboch minuloročných sériách. Markíza plánovala v dohľadnej dobe nakrúcať tretiu sériu. 

Jej vysielanie má naplánované na budúci rok. Podľa talianskych scenárov mala postava Erika Hatinu v televíznom počine pokračovať. Pre talianske média to potvrdil aj predstaviteľ tejto postavy v originálnej talianskej verzii Doc – Nelle tue mani.  ...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:53