StoryEditor

Promiseo oslavuje 15 rokov kreativity a partnerstiev

27.09.2024, 09:14
Autor:
lezlez

Pri príležitosti významného míľnika si marketingová agentúra, pôsobiaca na trhu od roku 2009, pozvala všetkých, ktorí sa zaslúžili o jej vznik a napredovanie.

 Promiseo zabezpečuje marketingové a komunikačné služby pre najväčšie spoločnosti na Slovensku, startupy, lokálne firmy aj inštitúcie. Počas svojej 15-ročnej cesty si každoročne pripisuje úspechy v najprestížnejších marketingových súťažiach. 

Každý detail večera – od priestoru, panelových diskusií, hudobných hostí až po všetkých prítomných hostí a dodávateľov – bol  vyskladaný s dôrazom na oslavu dlhodobo budovaných podnikateľských vzťahov. 

Moderátorka večera Barbora Krajčírová ako prvého na pódium priviedla zakladateľa a CEO Promiseo, Petra Šoltésa. Vo svojom príhovore zdôraznil, že výročie nie je len o úspechoch či ľuďoch, ktorí tvoria Promiseo. Je najmä o všetkých pozvaných, ktorí sú neoddeliteľnou súčasťou 15-ročnej cesty firmy. K prítomným hosťom sa prihovoril aj kreatívny riaditeľ Dušan Tatranský s víziou mnohých ďalších rokov úspešnej a príjemnej spolupráce. 

Inšpiratívne diskusie o marketingu  

Bohatý program večera začal prvou panelovou diskusiou na tému budovania dlhodobej marketingovej stratégie. V nej vystúpili Milan Bez Mapy, najznámejší cestovateľský bloger Slovenska, ktorý zastupoval stranu influencerov. O spolupráci s Letiskom Košice hovoril Juraj Toth, pohľad klienta HC Košice priblížil Stanislav Mucha a svoje skúsenosti prezentoval Head of Social Media v Promiseo, Róbert Potoma. Pod moderátorským vedením Lívie Gaľovej z Košice IT Valley sa rozhovor niesol nielen v odbornom, ale aj v zábavnom duchu. Diskusia podčiarkla dôležitú myšlienku – influencer nie je „vec” na jedno použitie. V marketingu je kľúčová konzistentnosť, ktorá prináša najlepšie a dlhodobé výsledky.  

image

Promiseo oslavuje narodeniny

Druhá panelová diskusia, ktorú viedla Senior Consultant v Promiseo, Viktória Margitová, sa niesla v duchu otázky: „Je korporátny marketing nuda?“ V diskusii s Beátou Kullovou z VSE, Pavlom Mirossayom z Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia a influencerom Mojmírom Procházkom sa jednoznačne ukázalo, že práve ľudia a ich odvaha robiť veci inak robia marketing – hoc aj ten korporátny – zábavným a zaujímavým. Tomáš Klobušník z kreatívneho oddelenia Promiseo zdôraznil, že hoci je dobré byť inovatívny, bezhlavé riskovanie sa v kampaniach nevypláca. Originálne nápady sú kľúčom k úspechu, no musia byť postavené na dôkladnej stratégii a starostlivom plánovaní. 

image

Promiseo oslavuje narodeniny

Dôraz na dlhodobé partnerstvá 

Sprievodný program a všetky oblasti eventu – od cateringu po rôzne súťaže, sa niesla v znamení oslavy úspešných partnerstiev. Všetci pozvaní hostia neboli len súčasťou podujatia, ale s Promiseo dlhodobo spolupracujú na mnohých ďalších projektoch, čo vedie k budovaniu pevných podnikateľských vzťahov. Práve to môže byť jedným z kľúčových faktorov úspechu a napredovania firmy už 15 rokov. 

image

Promiseo oslavuje narodeniny

Najväčšia digitálna a eventová agentúra v Košiciach zorganizovala akciu, ktorá bola nielen poďakovaním jej klientom a spolupracovníkom, ale aj ukážkou jej práce v online aj offline svete. Oslava narodenín bola dôkazom toho, prečo je agentúra obľúbenou voľbou pre firmy hľadajúce inovatívne marketingové a eventové riešenia. Celá oslava od konceptu až po realizáciu bola dielom samotnej agentúry Promiseo, čo zdôrazňuje jej schopnosť vytvárať jedinečné momenty. 

 

01 - Modified: 2024-05-09 12:16:56 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani #SmeSamiSebou zdôrazňuje, aké dôležité je byť sám sebou 02 - Modified: 2023-12-12 11:08:21 - Feat.: - Title: Kvalitná produkcia nezachráni nekvalitnú ideu, zhodujú sa zástupcovia produkčných spoločností 03 - Modified: 2023-12-07 10:07:21 - Feat.: - Title: ADMA názor: Dokáže AI nahradiť kreatívu, dizajn či dokonca celý marketing? 04 - Modified: 2023-10-30 10:33:14 - Feat.: - Title: Anketa Stratégií: UX je stále dôležitou témou na meranie používateľského správania 05 - Modified: 2023-10-26 12:33:12 - Feat.: - Title: Téčko v Košiciach predstavuje nového maskota SPIRITA
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. september 2024 09:15