Futbalová ikona Zlatan Ibrahimović bude vystupovať ako ambasádor globálnej fintech spoločnosti XTB.XTB
StoryEditor

Futbalová hviezda Zlatan Ibrahimović sa stala globálnym ambasádorom značky XTB

23.09.2024, 15:24
Autor:
michmich

Legendárny hráč bude súčasťou doteraz najväčšej marketingovej kampane spoločnosti XTB, ktorá propaguje širokú škálu investičných riešení na 14 trhoch po celom svete.

Zlatana Ibrahimovića netreba predstavovať. Všeobecne sa považuje za jedného z najlepších útočníkov na svete, je známy a rešpektovaný pre svoju jedinečnú techniku a akrobatické strely na bránu. Za touto podmanivou osobnosťou sa skrýva jeden z najväčších hráčov všetkých čias – futbalová ikona, ktorá strelila viac ako 570 gólov a zabezpečila 14 majstrovských titulov v štyroch krajinách. Jeho profily na sociálnych sieťach majú v súčasnosti viac ako 120 miliónov sledovateľov z celého sveta.

„Úspech v športe a investovaní závisí od sebadôvery, disciplíny a neochvejného odhodlania, preto som sa rozhodol spojiť s XTB,“ povedal Zlatan Ibrahimović.

image


Futbalová ikona Zlatan Ibrahimović bude vystupovať ako ambasádor globálnej fintech spoločnosti XTB.

XTB
Spolupráca so Zlatanom Ibrahimovićom je prirodzeným rozšírením marketingovej stratégie spoločnosti XTB, ktorá spája svet profesionálnych športovcov s oblasťou investovania a financií.

„Zlatanova charizma, disciplína a energia sa dokonale hodia k podstate spoločnosti XTB a som nadšený, že sa pripojí k XTB ako náš nový globálny ambasádor značky,“ uviedol Omar Arnaout, generálny riaditeľ XTB. „Vďaka tvrdej práci a oddanosti sa Zlatan stal jedným z najlepších hráčov na svete, čo je podobné našej ceste, ktorú sme prešli za posledných 20 rokov. Z tohto partnerstva sme skutočne nadšení a sme si istí, že nám pomôže pozdvihnúť našu značku na inú úroveň,“ dodal Arnaout.

image

Futbalová ikona Zlatan Ibrahimović bude vystupovať ako ambasádor globálnej fintech spoločnosti XTB.

XTB
Nový ambasádor značky bude debutovať v doteraz najväčšej marketingovej kampani spoločnosti, ktorá propaguje širokú škálu investičných produktov ponúkaných na online platforme a v mobilnej aplikácii XTB. Kampaň predstavuje nové stanovisko „Where your money works“ (Kde vaše peniaze pracujú), ktorej cieľom je odlíšiť ponuku XTB od konkurencie a demonštrovať tak zameranie spoločnosti na jednotlivcov, ktorí hľadajú miesto, kde by ich peniaze mohli pracovať aktívne aj pasívne.

Globálna kampaň so Zlatanom Ibrahimovićom bude spustená súčasne na 14 trhoch s prítomnosťou vo videu na požiadanie/digitálnej TV, na outdoorových a digitálnych marketingových kanáloch, ako aj v lineárnej TV v Poľsku, Českej republike, na Slovensku, v Rumunsku a Portugalsku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. október 2024 21:19