Jubilejný 30. ročník súťaže Zlatý klinec sa uskutoční 13. septembra.
StoryEditor

Zlatý klinec 2024: Pripravte sa na večer plný inšpirácie

04.09.2024, 12:14
Autor:
redred

Bude to oslava inovatívnosti, odvahy a brilantnosti nápadov. Už 30. ročník prestížneho galavečera Zlatý klinec 2024 prichádza, aby ocenil najlepšie slovenské reklamy uplynulého roka. 

Jubilejný ročník sľubuje nezabudnuteľné zážitky, kde sa stretnú najtalentovanejší tvorcovia a priekopníci v oblasti kreativity. Kto získa tento rok Zlatý klinec a zanechá nezmazateľnú stopu v histórii slovenskej reklamy?

Zlatý Klinec 2023 bol signifikantným ročníkom, ktorý priniesol nový pohľad na viaceré časti podujatia. Dobre zvolená téma a jej aktuálnosť (Artificial Intelligence), ponúkla priestor na realizovanie veľkej časti nápadov, ktoré sa úvode mohli zdať neuchopiteľné. To, že sa podarilo vytvoriť event, ktorý dokázal diváka nanovo prekvapiť a zároveň opäť spojil v jeden septembrový večer celú reklamnú branžu potvrdzujú aj ocenenia. Zlatý Klinec v réžii agentúry Leopard production získal Zlato v kategórii “Creative installation, scenography” a bronz v kategórii “Best Event Concept” na súťaži Revolution Awards 2023, shortlist v najväčšej kategórii “Celebration/Festivity” na Bea World 2023.

image

Zlatý klinec event

Nový ročník v znamení červenej 

13. septembra 2024 vyvrcholí festival slovenskej reklamy Zlatý klinec 2024 galavečerom a najväčšou networkingovou party v už známych priestoroch Stars Auditoria. Dispozícia tohto priestoru rozdelená na indoorovú a outdoorovú časť aj tento rok ponúka rôznorodosť aktivít. Bonusom je, že aj tu nastali viaceré zmeny, ktoré poskytujú nové možnosti podoby večera a vychytanie minulých múch. 30. ročník Zlatého Klinca pripravujú tento rok v spolupráci s KRASom dve agentúry. Vizuálnu stránku súťaže zastrešujú kreatívci z agentúry applepie, produkčná kreativita a realizácia ostala v rukách tímu z Leopard production. 

image

Porotcovia súťaže Zlatý klinec

Významným činiteľom celého večera je postava moderátora. V aktívnej úlohe sprievodcu lokálnou slovenskou reklamou sa predstaví herec Michal Kubovčík. Okrem neho sa na pódiu objaví viacero známych tvárí, ktoré počas 30 rokov stáli pred objektívom. A zďaleka to nie je všetko. Pripravených je aj viacero špeciálok. Tak ako sa do veľkosti zapojených prihlasovateľov a súťažných prác rozrastá Zlatý Klinec, rozrastá sa aj samotné podujatie. Súčasťou bude taktiež neodmysliteľná partnerská zóna, ktorá bude ponúkať viacero sprievodných aktivít a vychytávok.

Prezradiť už môžeme, že po prvýkrát bude mať Zlatý klinec aj oficiálny dress kód - Red Dressy Casual Dress Code. Slovenská reklama sa ošatí do sýto červenej farby, ktorou bude doplnený aj set design a v tento unikátny večer spoločne zažiari. Elegancia, emócie a gala charakter červenej farby sa bude objavovať v každej časti podujatia a bude základným vizuálnym prvkom. Preto túto úlohu neberte na ľahkú váhu a pripravte si outfit-checky s výraznými červenými prvkami!

Lístky sú už v predaji 

Príďte si spoločne s nami užiť tento nezabudnuteľný ročník v znamení najväčšej networkingovej párty roka, naplnený bohatým programom, odovzdávaním cien a poriadnou afterparty. Už v piatok 13. septembra 2024 o 19.00 si v STARS Auditoriu na Junáckej 10 overíme, ktoré počiny slovenskej reklamy sa za históriu vryli do pamäti marketérov najhlbšie. A niektoré mená tu začnú písať svoj nový príbeh a ďalších 30 rokov slovenskej kreatívnej reklamy. Buďte pri tom, lebo budúcnosť slovenskej reklamy sa tvorí (aj) na Zlatom klinci.

Všetky informácie a vstupenky na podujatie nájdete na webe zlatyklinec.sk

01 - Modified: 2024-09-07 08:33:46 - Feat.: - Title: Zlatý klinec 2024: Poznáme kompletný zoznam shortlistov 02 - Modified: 2024-09-06 05:55:29 - Feat.: - Title: Zlatý klinec 2024: Porota zverejnila prvé shortlisty 03 - Modified: 2024-08-20 07:15:35 - Feat.: - Title: Zlatý klinec sa blíži. Vieme, kto zasadne v porote a rozhodne o víťazoch jubilejného 30. ročníka
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. september 2024 08:19