Pinterest je platforma na vizuálne vyhľadávanie a objavovanie, kde ľudia nachádzajú inšpiráciu, zbierajú nápady a nakupujú produkty - to všetko na pozitívnom mieste online.Dreamstime
StoryEditor

Aleph spolupracuje s Pinterestom ako obchodný zástupca na kľúčových nových trhoch

07.08.2024, 11:47
Autor:
redred

Partnerstvo rozširuje obchodnú prítomnosť Pinterestu na kľúčových trhoch Ázie, Blízkeho východu, Afriky a Latinskej Ameriky.

Spoločnosť Aleph oznamuje obchodné partnerstvo, ktoré rozšíri digitálne reklamné riešenia Pinterest na 11 nových trhov v krajinách LATAM, Ázii, na Blízkom východe a v Afrike: Kostarika, Dominikánska republika, Ekvádor, Guatemala, India, Izrael, Maroko, Nigéria, Peru, Južná Afrika a Turecko. 

 Aleph bude teraz slúžiť ako obchodný partner Pinterestu aj v krajinách strednej a východnej Európy vrátane Cypru, Česka, Maďarska, Grécka, Malty, Poľska, Rumunska a Slovenska.

Pinterest ako popredná platforma pre vizuálne vyhľadávanie a objavovanie s viac ako pol miliardou celosvetovo aktívnych používateľov mesačne* sa stal jednou z hlavných destinácií pre značky, ktoré sa snažia osloviť zákazníkov ochotných nakupovať.

Matt Hogle, viceprezident globálneho predaja pre malé a stredné podniky v Pinterest, uviedol: "Sme nadšení, že môžeme rozšíriť reklamný biznis Pinterestu na 11 nových trhov prostredníctvom nášho partnerstva so spoločnosťou Aleph. Po prvýkrát budú môcť značky na týchto trhoch osloviť milióny používateľov Pinterestu, ktorí prichádzajú na platformu s vášňou pre objavovanie nových nápadov a obchodným zámerom tieto nápady uviesť do života."

Spoločnosť Aleph prvýkrát spolupracovala so spoločnosťou Pinterest v roku 2023, aby pomohla značkám vo vybraných krajinách spustiť medzinárodné reklamné kampane na tejto platforme. V rámci tohto nového rozšíreného partnerstva bude spoločnosť Aleph spolupracovať s Pinterestom na expanzii na 11 nových trhoch v Latinskej Amerike, Ázii, na Blízkom východe a v Afrike. 

"Sme radi, že môžeme rozšíriť naše partnerstvo so spoločnosťou Pinterest a pomôcť inzerentom spojiť sa so zákazníkmi, ktorí sa chcú inšpirovať a nakupovať na tejto platforme," povedal Matúš Konečný, Obchodný riaditeľ Aleph na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. október 2024 06:55