Svetielko nájdeje sa spája s PR agentúrou Komunika
StoryEditor

Svetielko nádeje a KOMUNIKA spojili sily

06.05.2024, 11:00
Autor:
redred

Občianske združenie, ktoré pomáha zlepšovať a skvalitňovať život deťom a mladistvým s onkologickým ochorením, deťom v hospicovej starostlivosti a ich rodinám cez PR komunikáciu posilňuje pozitívnu reputáciu.

Agentúra KOMUNIKA sa v rámci pro bono spolupráce venuje komunikácii s médiami. Cieľom je posilniť povedomie o združení Svetielko nádeje a upriamiť pozornosť verejnosti na záslužnú činnosť, ktorú Svetielko nádeje vykonáva už 21 rokov.

Igor Obšajsník, riaditeľ občianskeho združenia Svetielko nádeje: „Spolupráca s PR agentúrou KOMUNIKA má pre nás veľký význam. Uvedomujeme si, že pre verejnosť môže byť téma detskej rakoviny náročná, napriek tomu však považujeme za dôležité o nej hovoriť. Okrem šírenia osvety tak deťom s onkologickým ochorením vysielame signál, že na nich stále myslíme a že nám na nich záleží.“

Jedinečnosť združenia spočíva nielen v komplexnosti bezplatných služieb, ale aj v širokom podpornom tíme špecialistov. Na náročnej ceste, ktorou kráčajú deti s rakovinou, podávajú pomocnú ruku celej rodine a stoja pri nej aj v najťažších chvíľach.

Lucia Pekaríková, CEO agentúry KOMUNIKA: „Svetielko nádeje robí úžasnú prácu, ktorú úprimne obdivujem. Od prepracovaného systému služieb až po ľudskú a citlivú podporu chorých detí a ich rodín. Verím, že naša spolupráca prispeje k zvýšeniu povedomia o združení, šíreniu jeho dobrého mena a aj touto cestou podporíme jeho činnosť.“

Agentúra už v minulosti podporila pro bono napríklad Nadáciu Integra, s ktorou sa im podarilo sprístupniť vzdelanie viac ako 125 deťom vyrastajúcim v chudobných podmienkach v Keni a Etiópii.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 11:01