MAFRA Slovakia / Prezidenti rozdelenej Ameriky
StoryEditor

Hospodárske noviny odštartovali vlastnú knižnú edíciu

22.04.2021, 09:00
Autor:
redred
Na knižný trh v apríli prišla novinka. Publikácia z novej HN edície.

Prezidenti rozdelenej Ameriky je názov novej knihy, ktorú na trh prináša vydavateľstvo MAFRA Slovakia. Spúšťa tým novú HN edíciu.

Autorom je historik Martin Kovář. V knihe glosuje príbehy najsilnejších mužov sveta, od Woodrowa Wilsona až po Donalda Trumpa. Ukazuje zložitý vývoj Spojených štátov amerických, ich odvekú rozdelenosť aj opakujúce sa problémy, rovnako ako tragickosť a novú nádej v dejinách 20. a momentálne už aj 21. storočia.

Obzerá sa za tým, aké osobnosti v Bielom dome úradovali, ako ich vnímali súčasníci v Amerike a v zámorí a ako sa na s odstupom času pozerá veľká história. MAFRA Slovakia knižnou novinkou napĺňa svoju ambíciu posilňovať svoju pozíciu  v knižnom segmente na Slovenskom trhu.

„Novinkou, ktorá vznikla pod záštitou silného brandu Hospodárskych novín, nadväzujeme na doterajšie edície a - či už známe evitovky alebo mimoriadne úspešné Čarovné Slovensko,“ uviedol riaditeľ marketingu, PR a eventov MAFRA Slovakia Ivan Netík s tým, že HN edícia smeruje k cieľovej skupine čitateľov Hospodárskych novín. V rámci HN edície vyjde tento rok ešte niekoľko titulov, doplnil Netík.

Prezidentov rozdelenej Ameriky ponúka vydavateľstvo cez vlastný e-shop a prostredníctvom všetkých známych sietí kníhkupectiev a online predajní. K dispozícii je aj elektronická verzia publikácie.

Ukážka knihy:

Ukážka knihy Prezidenti rozdelenej Ameriky by evitovky on Scribd

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. október 2024 08:27