JÁN JÁSZBERÉNYI Head of Communications SK & CZ DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE SLOVAKIA
StoryEditor

Zmena v manažmente Deutsche Telekom Services Europe

24.05.2023, 09:21
Autor:
redred

Ján Jászberényi je Head of Communications. Zodpovedá za  oddelenie marketingovej komunikácie, PR, CSR a internej komunikácie pre Slovensko a Českú republiku. 

Jászberényi doteraz z pozície Communications managera zastrešoval dané témy len pre Slovensko. Teraz bude mať na starosti už aj český trh. 

Deutsche Telekom Services Europe je centrum zdieľaných služieb, ktoré na Slovensku pôsobí od roku 2009 a v Českej republike od roku 2016 ako interný poskytovateľ služieb v oblasti financií a nákupu pre koncernové spoločnosti skupiny Deutsche Telekom v rámci celého sveta.

Je dcérskou spoločnosťou Deutsche Telekom a zamestnáva na Slovensku a v Českej republike spolu takmer 1100 zamestnancov v troch lokalitách – Bratislava, Košice a Brno.

Spoločnosť sa teší zamestnaneckej spokojnosti a v posledných rokoch patrí k najoceňovanejším centrám zdieľaných služieb na Slovensku.

Od roku 2019 získala spoločnosť Deutsche Telekom Services Europe Slovakia takmer dvadsať prestížnych medzinárodných aj domácich ocenení, medzi inými aj titul Best Business Services Firm of the Year in CEE region, či ocenenie Business Superbrands Slovakia. Spoločnosť sa aktívne angažuje aj v témach spoločenskej zodpovednosti a udržateľnosti, za čo získala aj certifikáty spoločensky zodpovednej firmy.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 16:40