(4 porcie)
Potrebujeme:
250 g hlávkového šalátu
200 g kyslých jabĺk
150 g bieleho jogurtu
šťava z 1 citróna
2 PL olivového oleja
zelená petržlenová vňať
Postup: Očistený šalát a jablká pokrájame na rezance. Jogurt vymiešame s citrónovou šťavou a olejom, nalejeme na šalát a premiešame. Nakoniec posypeme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a necháme odležať na chladnom mieste.
Energetická a výživová hodnota 1 porcie: 126 kcal / 526 kJ, 3,1 g B, 7,7 g T, 1 SJ
01 - Modified: 2006-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Trhu môžu najviac uškodiť komunisti a Smer
01 - Modified: 2023-06-19 19:29:56 - Feat.: - Title: TIP na zdravé jedlo. Šalát s tuniakom a prepeličími vajíčkami
02 - Modified: 2023-04-16 07:06:27 - Feat.: - Title: Zabudnutá HŔSTKOVÁ zeleninová polievka. Je zdravá, plná bielkovín a vitamínov
03 - Modified: 2023-03-23 08:00:00 - Feat.: - Title: Výborný a rýchly šalát: poľníček so syrom a s ovocím
04 - Modified: 2023-02-20 15:35:36 - Feat.: - Title: Polievka z pečenej papriky a paradajok
05 - Modified: 2022-11-09 12:00:00 - Feat.: - Title: Vyskúšajte jednoduchý tuniakový šalát